24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Kuba Warta Industri Rapat News Rusia Breaking News News Wire Plancongan

Kuba ngumumake dadi negara mitra kanggo pameran OTDYKH Leisure 2019

Kuba-1
Kuba-1
ditulis dening editor

Kuba ngumumake pengumuman sing apik yen bakal dadi negara mitra resmi ing Ekspo OTDYKH 2019, sing bakal dilakoni ing Moskow tanggal 10-12 September.

Kontributor lama ing OTDYKH Leisure Trade Fair, Cuba wis partisipasi wiwit taun 2001. Panyengkuyung minangka mitra kanggo pameran 2019 bakal nyakup tampilan musik tradisional, tari, masakan lan koktail tradisional, saka negara sing misuwur amarga salsa tropis kasebut. irama, klambi sing apik lan mojitos sing enak.

Ing taun iki Kuba nggawe pilihan sing apik kanggo negara mitra, amarga pariwisata Rusia ing Kuba wis sukses ing taun-taun pungkasan. Pungkasan taun kepungkur, ana 137,000 turis Rusia teka ing Kuba, kanthi kenaikan 30% saka 2017, sawijining taun ing pariwisata Rusia ing Kuba wis nambah 70% saka taun sadurunge. Statistik sing nyenengake iki ndadekake Rusia dadi 10 pasar utama Kuba.

Iki kedadeyan nalika jumlah pengunjung menyang Kuba saka negara-negara Eropa kayata Jerman, Prancis, Italia, Spanyol lan Inggris wis mudhun 10-13%. Kuba uga ngalami penurunan pariwisata saka negara-negara ing Amerika kalebu Kanada, Argentina, Brasil lan Venezuela. Nanging, sanajan tren mudhun iki, pasar turis Rusia terus saya mundhak. Prakiraan prakiraan bakal ana 150,000 pengunjung Rusia ing Kuba ing taun 2019.

Kuba ngumumake dadi negara mitra kanggo pameran OTDYKH Leisure 2019

Ora mung negara mitra Kuba 2019 ing pameran OTDYKH Leisure, nanging uga nambah pendhapat kanggo kalebu luwih akeh co-exhibitor, nambah potensial perdagangan antarane lelungan Rusia lan Kuba lan perusahaan sing gegandhengan karo turisme.

Kabeh pameran bakal jumlahe nganti 15,000 m2 kanthi total 180 pamicara ing 30 acara bisnis kalebu lokakarya, presentasi lan seminar saka para profesional industri saka saindenging jagad.

Ing taun 2018 pameran iki nyambut gawe 38,000 pengunjung sajrone telung dina, lan 287 pamiarsa media saka 80 mitra media. Taun iki bakal ditampilake pirang-pirang aula konferensi kanthi pamicara tamu lan pagelaran langsung sing eksklusif.

Pameran diundang kanggo melu lan ngrayakake pameran perdagangan Kenyamanan OTDYKH 2019 lan ngrayakake 25 taun sukses ing pameran kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.