Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Breaking Indonesia Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Hotelbeds ngumumake Bali minangka papan tujuan kanggo MarketHub Asia edisi kaping 2

0a1a-201
0a1a-201
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hotelbeds, bank amben paling misuwur ing donya, wis milih Bali minangka tujuan inang kanggo Hotelbeds edhisi kaping 2 MarketHub Asia acara sing bakal ditindakake tanggal 22 - 25 Oktober.

MarketHub Asia minangka acara mung telung undhangan sing dirawuhi dening 300 mitra mitra Hotelbeds sing paling penting saka kabeh pasar sumber utama Asia-Pasifik lan Timur Tengah.

Para rawuh ing taun iki diarepake kalebu para eksekutif senior lan pengambil keputusan saka operator tur, maskapai, lan skema poin loyalitas lan poin penghargaan.

Acara kasebut nyusul sukses anyar edhisi Amerika lan Eropa MarketHub sing dianakake Hotelbeds ing wulan Mei ing Cancun lan Istanbul, masing-masing dirawuhi 350 wong pembeli dagang lelungan B2B sing paling penting ing saben wilayah. Acara MarketHub Asia ing taun iki bakal ditindakake kanthi tema 'SHIFTING FUTURES' lan bakal nemokake babagan sektor pariwisata kudu menehi reaksi marang perubahan industri saiki lan owah-owahan ing wilayah kayata teknologi, kompleksitas distribusi, pembayaran, lan data.

Paket sponsor Platinum, Emas, Silver lan Bronze isih kasedhiya kanggo perusahaan sing pengin entuk posisi eksklusif kanggo merek ing ngarep pembeli dagang travel Asia-Pasifik - lan sponsor resmi bakal diumumake ing wektu sing tepat.

Kajaba iku, Hotelbeds bangga negesake manawa hotel kasebut dadi MarketHub Asia ing taun iki yaiku The Westin Resort Nusa Dua, Conrad Bali lan Hilton Bali Resort.

Carlos Muñoz, Direktur Managing Bedbank ing Hotelbeds, menehi komentar: "Aku seneng banget negesake manawa MarketHub Asia taun iki bakal ana ing Bali, Indonesia - salah sawijining tujuan turis paling populer ing donya.

"Kita ngluncurake edhisi pisanan MarketHub Asia rong taun kepungkur ing Bangkok lan nampa umpan balik sing positif banget! Edisi iki bakal fokus ing tema 'SHIFTING FUTURES', kanthi njelajah kanthi jero masa depan sistem eko ​​distribusi akomodasi hotel.

"Acara MarketHub taun iki pancen nyenengake kanggo kita amarga iki minangka acara skala besar pertama minangka salah sawijining perusahaan gabungan. Sajrone taun kepungkur, kita kerja keras nggawe siji bisnis sing anyar lan luwih apik kanggo ngladeni mitra kita kalebu: struktur kepemimpinan sing anyar lan gabungan; siji manajemen akun lan titik tagihan kanggo kabeh mitra, kalebu pembeli lelungan lan hotel; peluncuran departemen Manajemen Produk; lan struktur IT sing luwih apik sing saiki wis meh pindhah menyang platform anyar. "

Minangka perlengkapan industri utama lan rutin wiwit taun 2009, MarketHubs minangka salah sawijining acara utama kanggo nggabungake industri lelungan, kanthi sangang acara sadurunge ing Amerika, lima ing Eropa, lan siji ing Asia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov