Polinesia Prancis dadi turis sing sugih

000ggg_31
000ggg_31
ditulis dening editor

French Polynesia’s new tourism minister has no doubt about the islands’ target to reverse a slump in visitor numbers: millionaires.

Print Friendly, PDF & Email

French Polynesia’s new tourism minister has no doubt about the islands’ target to reverse a slump in visitor numbers: millionaires.

"Target utamane kudu miliarder, wong sing duwe akeh dhuwit," ujare Steeve (Steeve) Hamblin sawise diangkat dening presiden anyar wilayah Prancis Gaston Song Tang.

“That will attract a much broader consumer target – tourists who have less means and will go to the small hotel industry.”

Hamblin nggambarake statistik turis paling anyar sing ala banget.

Angka kanggo wulan September nuduhake total sangang wulan 118,625 pengunjung, yaiku 31,770 utawa 21.1% kurang saka periode sing padha taun kepungkur, lapor Institut Statistik Polinesia Prancis.

Hotel internasional ing Tahiti, Bora Bora, lan pulau-pulau utama liyane duwe rata-rata hunian 45% sajrone sangang wulan kasebut, mudhun 7.8%.

Resor utama ing Polinesia Prancis, narik wisatawan sing sugih saka Prancis lan Amerika Serikat, kalebu salah sawijining sing paling larang ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | TravelIndustry News