Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Nigeria Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Peralatan pendaratan Air Peace Boeing 737 ambruk nalika kebangkrutan darurat

Pilih basa sampeyan
0a1a-210
0a1a-210
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wong Nigeria Air Peace Boeing 737 meh ambruk sawise peralatan pendaratan irung kepleset nalika landhesan ing sisih lor Lagos, ing endi dialihake sawise ngalami kerusuhan.

Nalika bali saka Port Harcourt ing Negara Bagian Rivers, jet penumpang ngalami kerusuhan lan dilaporake ngalami sawetara masalah teknis sing meksa njaluk pendaratan darurat ing Bandara Murtala Muhammed ing Lagos.

Roda irung pesawat kasebut ambruk nalika pesawat kasebut nyentuh lemah nalika pendaratan sing angel.

Badan Manajemen Airspace Nigeria wis ngluncurake investigasi, negesake manawa ban roda gigi biasane "nyukur" ing kedadeyan kasebut.

Ana sawetara korban cedera sing ora ana korban jiwa ing antarane 133 penumpang lan enem kru ing pesawat kasebut, sing kabeh kondur kanthi aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov