Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Prancis Warta Mewah Warta Mecah Monako News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

La Compagnie ngluncurake layanan helikopter langsung anyar antarane Nice lan Monaco

0a1a-213
0a1a-213
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Plancongan menyang Riviera Prancis luwih bisa ditrima saka kabeh maskapai kelas bisnis, Company. Ing wulan Mei 2019, maskapai butik kasebut ngluncurake rute mangsan anyar ing antarane New York lan Nice, nawakake akses langsung menyang wisatawan ing Kidul France sajrone musim perdana. Kanggo menehi pujian rute kelas bisnis anyar, maskapai kasebut ngluncurake kemitraan karo perusahaan helikopter Monegasque, Monacair, nyedhiyakake sambungan cepet lan cepet kanggo para plancong sing arep menyang Monaco.

Ora mung 7 menit - meh cepet banget - para penumpang bisa mabur ing antarane Bandara Nice Côte d'Azur (NCE) lan Monaco Heliport (MCM), ngindhari transfer dalan sing akeh banget. Penumpang mabur nganggo helikopter Airbus H130 sing anyar, kanthi kursi kanggo enem penumpang kanthi AC lan kamar koper ekstra. Minangka cara sing sampurna kanggo para pelancong bisnis - utawa wisatawan apa wae - kanggo ngoptimalake tinggal ing Principality of Monaco, kanthi keamanan trek sing cepet lan mung butuh 1.5 jam sadurunge pesawat mabur ing Nice. Helipad Monacair ing Nice dununge cedhak karo gerbang La Compagnie kanggo transfer sing lancar lan bebas stres menyang lan saka pesawat.

Kemitraan anyar iki uga nawakake layanan drop-off lan jemput gratis ing minivan VIP kanggo kabeh penerbangan La Compagnie sing dipesen saka utawa menyang Monaco. Kanthi kepenak ana reservasi siji liwat La Compagnie, biaya saben lelungan kanggo pesawat helikopter siji arah antara Nice lan Monaco yaiku $ 170 USD; regane saben plancong kanggo plancongan plancongan yaiku $ 300 USD.

Didirikan ing taun 1988 dening Stefano Casiraghi, Monacair khusus kanggo layanan sing digawe kanthi apik lan khusus, lan minangka pandhita transportasi helikopter kanggo HSH Albert II, Pangeran Monako. Dumunung ing Monaco Heliport, perusahaan kasebut ngoperasikake luwih saka 50 penerbangan sing dijadwalake saben dina antarane Nice lan Monaco wiwit 2016.

"Kita seneng bisa bermitra karo perusahaan helikopter terkemuka, Monacair, sing nggawe kita kesengsem karo pengalaman jero transportasi VIP uga pangertene babagan para pelaku bisnis jarak jauh," ujare Jean Charles Périno, Wakil Presiden Eksekutif Sales lan Marketing La. Compagnie "Layanan anyar iki nawakake jagad sing kepenak lan linuwih kanggo para lelungan - lan mula ana mewah kaya saiki."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov