Airlines Airport Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Senat AS negesake Steve Dickson minangka Administrator Administrasi Penerbangan Federal

0a1a-223
0a1a-223
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maskapai kanggo Amerika (A4A), organisasi perdagangan industri maskapai penerbangan AS, saiki menehi pujian marang Kapten Steve Dickson nalika dikonfirmasi Senat AS kanggo dadi Administrator Federal Aviation Administration (FAA).

"Steve Dickson nduweni kualifikasi unik kanggo dadi Administrator FAA," ujare Presiden lan CEO A4A, Nicholas E. Calio. "Dheweke duwe visi, ilmu lan pengalaman kanggo FAA ing wektu sing penting iki kanggo agensi lan penerbangan komersial, sawijining industri sing ndorong limang persen PDB AS lan luwih saka 10 yuta lapangan kerja AS. Kita ngapresiasi Senat kanggo konfirmasi Kapten Dickson, lan kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke kanggo mesthekake yen sistem penerbangan tetep dadi sing paling apik ing donya. ”

A4A uga njaluk pimpinan DPR lan Senat supaya nimbang kanthi cepet nglewatake pambajakan bicameral kanggo mesthekake manawa Administrator Bertindak Dan Elwell bisa terus dadi Wakil Administrator FAA.

“Pak Elwell wis nindakake tugas luar biasa dadi Acting Administrator, lan dheweke kudu diidini terus dadi Wakil Administrator, "jarene Calio.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov