Asosiasi Warta Breaking News Internasional Breaking Thailand News Warta Breaking Travel Breaking News Vietnam Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Pengumuman Pers Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Surf munggah! Centara ngundang kulawarga supaya seneng preinan musim panas sing sensasional ing pesisir tengah Vietnam sing apik banget

0a1a1-13
0a1a1-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hotel Resor Centara, Operator hotel terkemuka ing Thailand, ngundang kulawarga kanggo seneng preinan sing diisi kanthi nyenengake ing gisik sing tenang Vietnam musim panas iki, kalebu kasempatan kanggo nemokake katrampilan anyar sing nyenengake.

Surf munggah! Centara ngundang kulawarga supaya seneng preinan musim panas sing sensasional ing pesisir tengah Vietnam sing apik banget

Ing Centara Sandy Beach Resort Danang, ing Centara Sandy Beach Resort Danang, tujuan plancongan laut sing misuwur ing pesisir tengah negara sing nggumunake, para pengunjung bisa nemokake macem-macem kegiatan luar ruangan, kayata surfing, kayak laut, numpak dayung lan liya-liyane. Para pencari budaya sing ora wani malah bisa numpak kebo utawa muter ing prau corak tradisional Vietnam.

Dumunung langsung ing Pantai Non Nuoc lan diubengi kebon malang sing subur 42 hektar, Centara Sandy Beach Resort Danang minangka papan sing paling apik kanggo plancongan tropis. Ing setelan sing eksotis iki, para tamu bisa terjun menyang rong kolam ruangan utawa nemu macem-macem olahraga banyu lan game pantai. Lapangan tenis, ruang game, spa, pusat kebugaran lan klub bocah uga kasedhiya.

Lebar, rata lan alon-alon kebak ing banyu anget, Pantai Non Nuoc nyedhiyakake arena sing sampurna kanggo sinau seni surfing kanthi aman. Instruktur ing omah sing berpengalaman bakal mulang bocah lan wong diwasa kabeh teknik sing dibutuhake kanggo nyekel gelombang pertamane - sing bisa dadi hobi anyar sing maringi hadiah. Utawa, Pantai My Khe ing Danang minangka papan selancar sing populer.

Kanggo plancongan sing ora iso dilalekake, kulawarga bisa mlebu ing deso Vietnam sing apik kanggo ngicipi urip lokal ing wilayah sing apik iki. Rendhem sawah sing subur, numpak kebo liwat sawah, banjur budhal menyang Kali Thu Bon lan sinaoni cara ngarahake coracle - prau kranjang bunder sing apik sing wis digunakake dening para nelayan Vietnam pirang-pirang abad kepungkur. Pengalaman sing luar biasa iki bakal nggawe kenangan seumur hidup kanggo bocah-bocah.

Utawa, resor iki mung adoh saka sawetara keajaiban budaya, kalebu Hoi An, kutha pelabuhan sing didhaptar karo Warisan Dunia UNESCO, lan Jembatan Emas lan mobil kabel sing nggumunake ing Ba Na Hills. Kanggo pemain golf, Vietnam Tengah nampilake serangkaian kursus kelas dunia sing dirancang kanthi jeneng olahraga kasebut. Resor iki ngoperasikake bis antar jemput saben dina lan bus transfer pribadi menyang Hoi An.

"Kanthi iklim sing anget, garis pantai emas sing dawa lan pemandangan sing luar biasa, Vietnam Tengah minangka tujuan sing apik kanggo kabeh umur. Wiwit olahraga banyu sing nyenengake nganti penemuan budaya sing apik, lan akeh obyek wisata asli sing khas ing Vietnam iki, iki minangka papan sing apik kanggo preinan musim panas. Centara Sandy Beach Resort Danang siyap ngrewangi kulawarga nggawe kenangan gaib sing bakal dilestarikan selawase, ”ujare Tom Thrussell, Wakil Presiden Merek, Pemasaran lan Digital saka Centara.

Centara Sandy Beach Resort Danang apik banget kanggo preinan musim panas. Pilihan bungalow lan villa, kalebu kamar sing gegandhengan, ngidini kabeh kulawarga tetep bebarengan ing ruang, gaya lan kenyamanan, klub bocah sing padhang kasebut bakal nglipur lan sinau wong enom, dene para wong diwasa bisa ngrasakake sesi sing nyenengake ing SPA Cenvaree. Lima restoran lan bar nggawe kesempatan kanggo saben acara makan, kalebu panganan alfresco, lan layanan bayi-bayi kasedhiya kanggo wong tuwa sing pengin sore romantis bebarengan.

Centara saiki ngundang kulawarga kanggo "Tetep Luwih Lawas lan Ngirit Liyane" ing Vietnam Tengah musim panas iki, kanthi paket anyar sing apik. Tamu sing pesen nginep patang wengi utawa luwih dawa ing Centara Sandy Beach Resort Danang bakal nampa diskon 30 persen kanggo akomodasi, nginep gratis kanggo bocah, lan Wi-Fi gratis.

Anggota CentaraThe1 uga bakal entuk diskon 10% tambahan. Yen sampeyan durung dadi anggota, dhaptar gratis dina iki! Kanggo informasi luwih lengkap lan pesenan preinan, bukak www.centarahotelsresorts.com/featured-packages/stay-longer-in-vietnam.

Utawa, kanggo informasi luwih lengkap babagan Centara Hotels & Resorts, bukak www.centarahotelsresorts.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov