Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Resorts News Wire Plancongan

Jean-Michel Cousteau Resort Fiji: Film dokumenter 3D dadi kasunyatan kanggo para tamu

Pilih basa sampeyan
udara-jmc-resort-b
udara-jmc-resort-b
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Gegandhengan karo peluncuran dokumenter 3D groundbreaking anyar, Keajaiban Segara, Jean-Michel Cousteau Resort Fiji ngundang tamu kanggo njelajah situs ing jero banyu kaya sing katon ing film kasebut.

Panjelajah Oceanographic misuwur Jean-Michel Cousteau lintang ing Keajaiban Segara, nyelehake pamirso ing perjalanan ing ngisor segara saka Fiji menyang Bahama, sing saiki kasedhiya ing digital lan VOD. Narasi dening lingkungan Arnold Schwarzenegger lan amarga teknik syuting terobosan anyar ing 3D, pamirso bisa nyilem kanthi nyata menyang jagad sing meh ora dingerteni nalika Jean-Michel Cousteau lan anak-anake miwiti lelayaran kanggo nemokake samodra lan sinau babagan ancaman sing mbebayani segara kita.

Wisatawan sing kepengin ngrasakake petualangan ing jero banyu bisa ditindakake njelajah situs sing ditampilake ing dokumenter kanthi ngunjungi Resor Jean-Michel Cousteau, Fiji, ing ngendi akeh situs ing jero banyu direkam. Resor ramah lingkungan kasebut nduweni akses menyang situs nyilem sing paling apik sing ditawakake Fiji, kalebu Cadangan Laut Namena kelas internasional, sing dikenal minangka "ibukota karang alus ing donya", sing diakoni minangka salah siji saka 10 situs selam paling dhuwur, lan nawakake salah sawijining conto biodiversitas paling gedhe ing planet iki. Jean-Michel Cousteau Resort Dive Center sing menang penghargaan nyedhiyakake para pamula nganti penyelam tingkat paling maju, kanthi sapa wae saka umur 10 nganti bisa nyelehake dhaptar ember.

Tamu sing dipesen nem wengi utawa luwih liwat Nyilem & Peremajaan Pasifik SelatanPaket bakal nampa rong wengi gratis. Kajaba iku, para tamu duwe pilihan salah sawijining kombinasi ing ngisor iki:

  • Telung nyilem 1 tank kanggo 2 wong diwasa (kudu nyilem sing disertifikasi)
  • Telung nyilem 1 tank kanggo 1 diwasa lan telung pijet "Bobo" kanggo wong diwasa liyane (kudu dadi penyelam sing disertifikasi)
  • Kursus sertifikasi resor setengah dina lan nyilem 1 tank kanggo 1 pijet diwasa "diwasa" lan telung jam "Bobo" kanggo wong diwasa liyane.

Paket Nyilem & Peremajaan Pasifik Selatan wis ana US $ 2200 saben wong diwasa, kalebu kabeh. Paket kasebut valid liwat 1 Sept - 21 Sept 2019; 14 Okt - 20 Des 2018; lan 4 Jan - 31 Mar 2020.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Resor Jean-Michel Cousteau, utawa carane melu pengalaman sukarelawan anyar ing resor kasebut, bukak www.fijiresort.com.

Babagan Resor Jean-Michel Cousteau

Resor Jean-Michel Cousteau sing menang penghargaan minangka salah sawijining tujuan plancongan paling misuwur ing Pasifik Selatan. Dumunung ing pulo Vanua Levu lan dibangun ing 17 hektar tilas perkebunan klapa, resor mewah kasebut bakal nyawang perairan Savusavu Bay sing tentrem lan nawakake uwal eksklusif kanggo pasangan, kulawarga, lan para turis sing kepengin nggoleki lelungan pengalaman kanthi kemewahan asli budaya lokal. Resor Jean-Michel Cousteau nawakake pengalaman plancongan sing ora iso lali sing asale saka kaendahan alam ing pulau kasebut, perhatian pribadi, lan kehangatan para staf. Resor sing tanggung jawab lingkungan lan sosial nawakake macem-macem fasilitas kanggo tamu, kalebu papan atap jerami sing dirancang khusus, restoran kelas donya, anane kegiatan rekreasi sing hebat, pengalaman ekologi sing ora ana tandhingane, lan macem-macem perawatan spa sing inspirasi saka Fiji.  www.fijiresort.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.