24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Breaking Libya News Keslametan transportasi News Wire Plancongan Singapur

PBB: 150 wong tiwas ing bangkai kapal Libya

0a1a-231
0a1a-231
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nganti satus sèket wong dikepengini tiwas ing kapal karusakan ing pesisir Libya sisih Lor-kulon, miturut laporan kasebut. Badan Pengungsi PBB. 150 penumpang liyane dilaporake nylametake

Kapal kasebut wiwit saka kutha Khoms, udakara 75 mil (wétan 120 Tripoli), lan udakara 300 ing antarané ana ing kapal, miturut laporan kasebut. Isih durung dingerteni manawa ana siji utawa loro kapal sing ana ing kecelakaan kasebut.

Para korban slamet digawa menyang nelayan lokal lan pengawal pantai Libya, ujare juru bicara PBB Charlie Yaxley.

Libya minangka pusat para migran sing pengin mlebu Eropa, akeh sing nyoba ngliwati Mediterania ing prau sing dibangun kanthi rapuh utawa rame, wiwit saka kapal sing mudhun nganti rakit sing bisa dipasang. Kecelakaan Kamis, yen dikonfirmasi, bakal dadi kacilakan paling gedhe ing Mediterania taun iki. Taun kepungkur, luwih saka 2,000 wong migran tilar donya nyoba nyoba lelungan sing padha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov