Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News wong Warta Pecah Puerto Rico Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pariwisata Puerto Rico tetep lacak ing tengah demonstrasi lan mundur saka Gubernur

puerto-rico-gov
puerto-rico-gov
ditulis dening editor

dina iki, Temokake Puerto Rico, organisasi pemasaran tujuan (DMO) pulau kasebut, tekan ing ngisor iki mundur gubernur kanggo menehi update babagan wisata ing pulau wilayah AS.

Kanthi demonstrasi anyar ing pulau kasebut njaluk ngundurake Gubernur, dibutuhake resolusi kanggo pulau kasebut kanggo nerusake dalan sing kuat kanggo pulih. Puerto Rico tetep mlaku kanggo nggayuh rekor taun wisata kanggo pariwisata ing taun 2019. Kita disengkuyung karo akun akeh wisatawan sing teka ing pulau kasebut sajrone 2 minggu kepungkur kanggo nikmati gastronomi, atraksi, lan persembahan budaya ing pulau kasebut, lan seneng lelungan anyar saben dina.

Puerto Rico tetep mbukak kanggo pariwisata lan pangowahan kepemimpinan pamrentah ing pulau kasebut ora bakal ngowahi. Temokake Puerto Rico minangka organisasi nirlaba, non-pamrentah sing digawe kanggo njamin kontinuitas lan tuwuh pariwisata ing pulau kasebut liwat undang-undang bi-partisan amarga industri kasebut nduweni peran integral kanggo nguatake ekonomi lan nggawe lapangan kerja. Misi DMO bakal tetep sanajan ana perubahan politik.

Keslametan

Temokake Puerto Rico terus kerja bareng karo mitra turisme supaya para wisatawan tetep anyar karo informasi paling anyar sing dibutuhake kanggo duwe wektu sing nyenengake lan aman nalika ing Puerto Rico. Pengunjung kudu ngati-ati kanggo keamanan umum kaya ing tujuan utama metropolitan AS. Minangka wilayah AS, Puerto Rico tundhuk kabeh undang-undang lan peraturan federal sing ditrapake.

Layanan, Bisnis, lan Objek Wisata

Sambutan luwih saka 4 yuta pengunjung saben taun, Puerto Rico duwe prasarana pariwisata sing maju banget. Penerbangan, pelabuhan, hotel, bandara, restoran, toko, atraksi, lan taksi biasane dioperasikake.

Bisnis sing ditutup sajrone demonstrasi wis dibukak maneh, nanging diwenehi mogok tambahan sing diarepake dina iki, 15 Juli, para plancong kudu mriksa bisnis ing wilayah kasebut lan panyedhiya perjalanan babagan operasi lan kudu menehi wektu tambahan kanggo lelungan.

Pariwisata duwe peran integral kanggo nguatake ekonomi lan nggawe lapangan kerja, lan Discover Puerto Rico yakin manawa pariwisata bakal terus maju ing wulan ngarep lan ora bakal kena pengaruh saka prekara sajrone rong minggu kepungkur.

Industri pariwisata ing pulau kasebut kalebu udakara 83,000 karyawan sing saben dinane makarya supaya para pengunjung duwe pengalaman positif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.