24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya News Keslametan Warta Breaking Korea Selatan Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

2 wong tiwas, 16 lara cilaka ing klub malam Korea

2 wong tiwas, 16 lara cilaka ing klub malam Korea
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Balkon ing a Korea Selatan Klub wengi runtuh nalika negara kasebut dadi juara kejuaraan renang donya, mateni wong loro lan 16 wong cilaka, kalebu wolung atlit.

Kejadian kasebut kedadeyan ing jejere desa atlit, ing kutha Korea Selatan, Gwangju. Atusan kacarita ana ing klub wengi nalika semana. Wong loro sing tiwas yaiku Korea Selatan, miturut polisi, lan 10 wong asing kalebu sing cilaka, kalebu wolung perenang sing melu. Kejuaraan Akuatik Dunia 2019.

Atlit sing cilaka kalebu telung wong Amerika, loro wong Selandia Baru, siji Walanda, siji Italia lan siji Brasil, miturut media Korea Selatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov