Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Vietnam

Danang golek campuran pasar pariwisata sing luwih apik

Danang golek campuran pasar pariwisata sing luwih apik
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Tanggal 25 Juli 2019, ing Regis St. Mumbai Hotel, Danang Departemen Pariwisata kanthi kerjasama Bangkok Airways nyelenggarakake Presentasi Pariwisata Danang kanggo promosi produk lan layanan pariwisata Danang menyang pasar India uga nggandhengake perusahaan pariwisata lan perancang perkawinan ing Danang lan India. Program kasebut ditindakake minangka bagean saka rencana kanggo macem-macem campuran pasar pariwisata internasional kutha sing disetujoni otoritas lokal kanggo periode 2019-2020.

Acara kasebut nyambut tamu ing pak Tran Xuan Thuy - Konsul Jenderal Vietnam ing Mumbai, India; SudhirPatil - Pendhiri lan Direktur Veena World, salah sawijining agensi perjalanan India lan Presiden Asosiasi Pengatur Tur Maharashtra (MTOA); bebarengan karo anggota MTOA lan 72 tamu terkenal. Nalika pidato ing acara kasebut, Pak Tran Xuan Thuy negesake potensi pariwisata Danang sing cukup gedhe, kutha sing paling apik ing Vietnam menyang pasar India.

Ing taun-taun pungkasan, Danang wis ndeleng campuran pasar sing ora seimbang ing sektor pariwisata lan ngupayakake pasar potensial anyar. Program Presentasi Pariwisata Danang ing Mumbai minangka kesempatan kanggo kutha kasebut bisa nggedhekake jangkauan lan berkembang menyang pasar gedhe iki. Kanthi 4.5 jam Mumbai - Penerbangan langsung Bangkok lan penerbangan 2 jam saka Bangkok menyang Danang, Bangkok Airways nawakake kepenak banget kanggo ngubungake kutha India paling gedhe menyang Danang. Peserta kasebut seneng banget karo Danang lan nuwuhake kekarepan kanggo nggawa acara saka tujuan populer liyane kayata Phuket lan Bali menyang Danang. Kanggo pasar India, tamu luang kalebu 40% saka total pengunjung, 40% dadi turis MICE lan liyane 20% dadi turis manten. Umume peserta durung nate menyang Danang lan iki minangka kesempatan kanggo supaya bisa nyedhaki tujuan lan fasilitas lan layanan kutha pesisir iki.

Pak Nghia Nam, Direktur Sales Komplek Pariwisata Ariyana, sing kalebu Furama Resort Danang, Furama Villas Danang, Pusat Konvensi Ariyana lan 1,450 kunci Ariyana Beach Resort lan Suites Danang dijadwalake bakal dibukak ing pungkasan taun 2020: "Ngenali potensial pasar India, kita wis nggawe rencana bisnis kanggo nyedhak pasar iki sawise APEC Economic Leaders 'Week 2017 sing kedadeyan ing Ariyana Convention Center ing November 2017. Kita wis nggawe kantor perwakilan resmi ing India lan melu kegiatan utama promosi pariwisata Vietnam lan Danang menyang pasar India, kalebu hosting FAM Trips saka India, ngatur Minggu Masakan India lan ijol-ijolan kuliner Vietnam ing India uga nggunakake koki India kanggo mesthekake masakan India njaga rasa tradisional. ”

"Kita uga entuk perhatian khusus saka pihak penyelenggara perkawinan India lan perusahaan MICE amarga kasunyatan manawa masarakat India asring lelungan ing klompok gedhe saka 500 nganti 1,000 tamu. Kajaba iku, perusahaan India ing industri farmasi, teknologi, keuangan lan perbankan - sektor industri India utama uga nyebutake minat ngatur acara ing Danang. ", Tambah Cong.

Pak Minnat Lalpuria - Pendhiri lan CEO Vachan, agensi acara India sing utama ujar: "Kita pancen kesengsem karo lanskap unik Danang lan sistem akomodasi sing beda-beda. Kita mesthi bakal nganggep pindhah acara saka tujuan sing akrab kayata Thailand lan Indonesia menyang Danang. ”

Miturut Pak Nguyen Duc Quynh - Wakil Ketua panitia pimpinan Asosiasi Hotel Danang, "Babagan campuran pasar pariwisata ing Danang khusus lan Vietnam umume, kita mung gumantung karo 1 utawa 2 pasar. Ngembang menyang India bakal dadi solusi sing ora bisa diendhani supaya bisa ngimbangi campuran pasar. Kanthi akeh calon pelanggan saka India, aku yakin manawa kita bakal bisa ngatasi masalah turi industri pariwisata Danang iki ”.

Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) prédhiksi kira-kira 50 yuta turis India sing lelungan ing luar negeri lan Vietnam mesthi minangka negara sing ora bisa dilacak. Duwe ngakoni potensi gedhe saka pasar iki, Danang promosiake citra kanggo para pelanggan India liwat kegiyatan utama kayata nyambut Presiden HE saka India Ram Nath Kovind lan Wanita Pertama nalika kunjungan negoro menyang kutha tengah Danang ing wulan November 2018, sing dianakake Pamrentah Vietnam ing Istana Konvensi Internasional Furama; ngatur pertukaran kuliner ing antarane 2 negara lan dadi tuan rumah lelungan FAM India kanggo ngerteni produk pariwisata ing kutha kasebut. Uga diarepake manawa penerbangan langsung antara Danang lan India bakal dileksanakake ing wektu mbesuk. Kajaba iku, kutha kasebut uga bakal ngembangake lan ngapikake fasilitas supaya bisa narik luwih akeh pengunjung India. Ningkatake Danang menyang negara nomer loro sing paling padhet ing saindenging jagad kanthi 1.31 milyar wong bakal dadi solusi kanggo ngimbangi campuran pasar pariwisata internasional kanggo kutha sing paling larang regane ing Vietnam.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov