24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Pecah Zimbabwe

Jaminan ditolak kanggo Menteri Pariwisata ZImbabwe, Prisca Mupfumira

zimminjail
ditulis dening editor

Menteri Pariwisata Zimbabwe, Prisca Mupfumira, dina iki kudu ninggali Prado, Cruiser, Benz, supaya bisa mlebu truk penjara. Mung sawetara dina kepungkur, menteri kasebut ana ing London mung kanggo mulih lan dicekel amarga ana korupsi.

The menteri dicekel futawa korupsi dina Kemis.

Menteri Lingkungan, Pariwisata, lan Perhotelan, Prisca Mupfumira, sing diadegake ing pengadilan wingi babagan tuduhan korupsi sing nglibatake $ 95 yuta, ngenteni wengi liyane ing wayah wengi kanggo diadili.

Jaminan ditolak meksa menteri kasebut supaya paling ora telung minggu dipenjara lan siyap kanggo diadili.

eTN entuk sawetara dokumen kanthi komplain kasebut nuduh kepala pariwisata kanthi kasus pencurian lan korupsi pirang-pirang yuta dolar iki.

Sajrone ITB Berlin ing taun 2018, menteri kasebut ngobrol karo eTurboNews, pengin supaya mantan menteri pariwisata Dr. Walter Mzembi dicekel lan "dilebokake ing kunjara." Mantan menteri Mzembi dituduh nyogok, nanging tuduhan kasebut isih digawe lan ora realistis. Mzembi saiki urip ing pembuangan sawise nyoba ngracuni.

Ketoke, dheweke wis tiba ing jugangan sing digali kanggo mantan menteri Walter Mzembi.

mob2

mad2

zw2

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.