Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News wong Rusia Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Ukraina

Kepala Rosaviation: Rusia siyap mulihake hubungan udara karo Ukraina

Kepala Rosaviation: Rusia siyap mulihake hubungan udara karo Ukraina
Head of the Federal Air Navigation Agency (Rosaviation), Alexander Neradko
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kepala Kantor russian Badan Navigasi Udara Federal (Rosaviation), Alexander Neradko, ujar manawa departemen siyap ngayahi diskusi karo administrasi penerbangan Ukraine babagan masalah nerusake lalu lintas udhara.

"Kita mesthi siyap negosiasi karo pihak Ukraina. Lan saiki aku bisa ngonfirmasi kesiapan lengkap Rosaviation kanggo proses negosiasi kanthi skala lengkap babagan sambungan udara, "ujare Neradko.

Pratelan iki digawe dening kepala Rosaviation gegayutan karo petisi sing ditampilake ing situs web Presiden Ukraina. Warga Ukraina njaluk kepala negara kanggo nerusake penerbangan langsung saka Ukraina menyang Rusia lan uga kosok balene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov