24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Vietnam

Vietjet nambah frekuensi penerbangan menyang pulau Phu Quoc

Vietjet nambah frekuensi penerbangan menyang pulau Phu Quoc
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Vietjet ngumumake frekuensi penerbangan Phu Quoc - Hong Kong Rute (China) bakal nambah dadi 6 penerbangan saben minggu supaya bisa nyukupi kabutuhane pelanggan nalika musim puncak. Tiket paling irit mung saka HKD0 uga ditawakake kanggo rute internasional lan domestik sing nyambung menyang pulau Phu Quoc sing misuwur.

Vietnam dina iki nganakake upacara kanggo ngumumake frekuensi penerbangan kanggo rute Phu Quoc - Hong Kong lan Phu Quoc - Incheon (Seoul, Korea Selatan) bakal ditambah dadi 6 penerbangan saben minggu lan 14 penerbangan saben minggu wiwit musim salju taun iki amarga panjaluk Rute Phu Quoc tambah akeh. Wong Hong Kong bisa njupuk tiket promosi menyang Phu Quoc.

Kajaba iku, Vietjet ngumumake uga rong rute domestik anyar kalebu Phu Quoc - Da Nang lan Phu Quoc - Van Don kanthi frekuensi penerbangan 7 saben minggu wiwit pungkasan taun 2019 lan pertengahan taun 2020. Rong rute internasional anyar, yaiku Phu Quoc - Chengdu (Tiongkok) lan Phu Quoc - Chongqing (Tiongkok), bakal dioperasikake kanthi 3 penerbangan pulang-pergi saben minggu wiwit pungkasan taun 2019.

Kanggo ngrameke kabar apik babagan rute Phu Quoc, tiket promosi kasedhiya wiwit saiki nganti pungkasan tanggal 31,2019 Juli 5 kanthi wektu lelungan wiwit tanggal 2019 September 25 nganti 2020 Juni XNUMX kanggo kabeh rute domestik lan internasional menyang Phu Quoc kalebu Hong Rute Kong-Phu Quoc.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov