24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Saint Vincent lan Grenadines Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Organisasi Pariwisata Karibia ngumumake konferensi utama Konferensi Pariwisata Berkelanjutan 2019

Organisasi Pariwisata Karibia ngumumake konferensi utama Konferensi Pariwisata Berkelanjutan 2019
Duta Besar Henrietta Elizabeth Thompson lan Perwakilan Tetap Barbados menyang PBB
ditulis dening Kepala Editor Tugas

The Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) ngumumake manawa Elizabeth "Liz" Thompson, duta besar Barbados kanggo Perserikatan Bangsa-Bangsa, bakal menehi pidato utama ing Konferensi Karibia tentang Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan, utawa dikenal minangka Konferensi Pariwisata Berkelanjutan (# STC2019) ing St.Vincent lan Grenadines. Konferensi 26-29 Agustus, sing bakal ngatasi sawetara masalah utama babagan kelestarian, lagi diatur kanthi kemitraan karo St.Vincent lan Otoritas Pariwisata Grenadines.

Liz Thompson minangka wong Barbadia sing wis meh 25 taun makarya ing kabijakan pangembangan. Dheweke saiki dadi Duta Besar Barbados ing Perserikatan Bangsa-Bangsa. Sadurunge, dheweke nate tugas ing sawetara peran profesional kalebu dadi anggota Parlemen sing dipilih wiwit taun 1994 nganti 2008 lan dadi Menteri Pamrentahan sajrone periode kasebut. Ing macem-macem wektu, dheweke nyekel portofolio Energi lan Lingkungan, Perumahan lan Lahan, Pangembangan lan Perencanaan Fisik, lan Kesehatan. Thompson uga dadi pimpinan bisnis minoritas ing Senat Barbados wiwit 2008 nganti 2010.

Saka 2010 nganti 2012, dheweke dadi Asisten Sekretaris Jenderal Perserikatan Bangsa-Bangsa, kanthi tanggung jawab tartamtu minangka salah siji saka loro Koordinator Eksekutif Konferensi Rio + 20 ing Pembangunan Berkelanjutan. Ing peran iki, dheweke uga nggawe Inisiatif Keberlanjutan Pendidikan Tinggi (HESI) sing sukses banget. Sawise iku, dheweke melu sawetara peran penasihat ing sistem PBB, kalebu transisi saka MDG menyang SDG, ing Kantor Sekretaris Jenderal PBB, UNDP, Presiden Majelis Umum lan global Sekretaris Jenderal inisiatif energi, Energi Berkelanjutan kanggo Kabeh (SE4ALL).

Liz duwe pengalaman cukup babagan kabijakan lan negosiasi nasional lan internasional, kalebu karo institusi finansial internasional lan ing sistem lan proses PBB. Minangka menteri, dheweke dadi inisiatif utama kabijakan ing Barbados kayata pembangunan berkelanjutan nasional, ekonomi ijo, kabijakan energi berkelanjutan, lan penghijauan fasilitas pemerintah. Pakaryan profesional dheweke kalebu konsultasi ing Karibia lan internasional, kanggo entitas sektor swasta, pamrentah lan agensi PBB.

Liz wis kuliah lan ngomong ing pirang-pirang negara lan universitas kayata Harvard, Yale, Kolombia, Universitas North Carolina, Waterloo lan Hindia Barat babagan pirang-pirang masalah pembangunan, lingkungan, lan energi. Dheweke wis nulis pirang-pirang makalah lan artikel babagan tema kasebut lan dadi penulis salah sawijining rong buku babagan pembangunan berkelanjutan sing diterbitake ing 2014. Dheweke wis disertifikasi ing negosiasi, resolusi sengketa alternatif lan arbitrase, minangka pengacara ing ukum (LLB lan LEC) saka Universitas Hindia Barat lan duwe loro gelar Master, MBA umum sing dibedakake saka Universitas Liverpool lan LLM babagan ukum energi, kanthi bocah cilik ing ukum lan kabijakan energi lan lingkungan sing bisa dianyari, saka Universitas Robert Gordon.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov