Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Kuba Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Archipelago International ngembangake portofolio ing Kuba

Pilih basa sampeyan
Archipelago International ngembangake portofolio ing Kuba
Grand Aston Cayo Las Brujas Beach Resort & Spa
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Nusantara Internasional, Klompok hotel independen paling gedhe ing Asia Tenggara, dina iki ngumumake penandatanganan Kontrak Manajemen karo Grupo de Turismo Gaviota SA, kanggo Resort Bintang 5 Grand Aston Cayo Las Brujas Beach & Kuba ing Kuba. Upacara penandatanganan kasebut bubar ing Havana, Kuba.

Grand Aston Cayo Las Brujas Beach Resort & Spa dununge ing Lereng Utara ing Kuba ing Pulo Las Brujas, jejer karo Cayo Santa Maria. Resor kasebut kalebu 727 kamar lan suite, area kulawarga lan khusus wong diwasa, limang kolam renang, penawaran makan mewah, pusat kebugaran sing dilengkapi 'Technogym', olahraga banyu, tenis, area multi-olahraga, lan spa mung tema Bali sing ana ing Kuba. karo Pueblo dhewe (desa resor kanthi pilihan dhahar liyane, papan sing apik ing Salsa, bar pantai sing paling penting ing pulau kasebut, lorong boling lan macem-macem toko). Resor iki uga duwe pantai pribadi sing dawa 3 km.

"Nusantara wis digawa kanggo nggedhekake potensial resort anyar sing apik iki lan bakal nggunakake kapabilitas operasional, teknis lan pelatihan sing wis kabukten. Resor kasebut bakal nyedhiyakake akeh pilihan lan pengalaman kanggo para tamu sajrone nginep, lan bakal menehi warisan warisan Asia Tenggara, "ujare Gerard Byrne, Direktur Urusan, Nusantara Overseas.

“Kita seneng debut ing Kuba lan diajeni dadi bagean kulawarga internasional Grupo de Turismo Gaviota sing tuwuh. Grand Aston Cayo Las Brujas Beach Resort & Spa minangka resor sing luar biasa. Layanan perhotelan Kuba, dikombinasikake karo keahlian manajemen internasional, bakal njamin pengalaman klebu kabeh kenangan kanggo para tamu ", komentar John Flood, Presiden & CEO, Archipelago International.

Grand Aston Cayo Las Brujas Beach Resort & Spa minangka proyek kaping pindho Nusantara ing Kuba. Sing kaping pisanan, Grand Aston Varadero Beach Resort, saiki lagi dibangun lan samesthine bakal dibukak ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov