24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments Italia Breaking News News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Dewan Turis Pamrentah Italia lan Klub Mobil Automobile Italia mlebu MOU

Dewan Turis Pamrentah Italia lan Klub Mobil Automobile Italia mlebu MOU
Mario

Presiden ENIT (Dewan Turis Pamrentah Italia), Giorgio Palmucci, lan presiden ACI (Automobile Club of Italy), Angelo Schicchi Damiani, wis mlebu Memorandum of Understanding (MOU) sing nyedhiyakake serikat sinergi kanggo kolaborasi bebarengan kanggo narik kawigaten turis olahraga ing Italia.

Kesepakatan entuk manfaat bebarengan dianggep minangka acara multiplier sing bisa narik kawigaten para turis olahraga lan dadi kesempatan anyar kanggo ngunjungi negara kasebut kanggo jangka wektu sing suwe.

Gerakan turis wong asing sing ngunjungi Italia nganggo mobil ing acara olahraga tekan 685,000 saben taun. ACI ngetutake lan ndhukung acara olah raga sing narik kawigaten media hebat kayata Formula One Grand Prix (GP) ing Monza, World Rally Championship ing Sardinia, Targa Florio the Mille Miglia, lan Piala Emas Dolomites.

Iki uga menehi prakarsa khusus kayata kombinasi ing Monza GP pameran model Ferrari ing pusat bersejarah Venesia, kanthi sukses publik sing gedhe banget ing taun 2018. Inisiatif kasebut bisa diatur bareng karo ENIT.

Acara olah raga sing kasebut dening presiden ACI ngasilake pangeluaran kira-kira 440 yuta euro lan 3.5 yuta sewengi.

"Kita pengin uga mbaleni operasi kasebut kanthi bantuan ENIT, sing nduweni delegasi ing saindenging jagad, kanggo mesthekake yen warga asing, nanging uga wong Italia, diinduksi kanggo ngunjungi desa lan kutha-kutha cilik kita, sadurunge utawa sawise acara kasebut lan jangka panjang tetep, kanthi efek sing migunani babagan belanja pariwisata ing wilayah kasebut, "ujare presiden Damiani.

ACI ngluncurake ide kanggo miwiti kanthi cepet karo acara sing bakal nggawa Ferraris lan Alfa Romeos menyang Piazza Duomo ing Milan ing acara Formula Siji GP sing bakal teka ing wulan September. Proposal kasebut ditampa dening Palmucci sing njanjeni rencana langsung kanggo ngenali proyek acara lan operasi promosi sing bakal ditindakake bebarengan lan uga ngarepake bareng ACI karo proyek internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.