Ngeculake Warta Mesir Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

New Steigenberger Hotel El Lessan dibukak ing Ras El Bar, Mesir

New Steigenberger Hotel El Lessan dibukak ing Ras El Bar, Mesir
Steigenberger Hotel El Lessan
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Hospitality Deutsche wis nerusake "Evolution Steigenberger" kanthi mbukak hotel luwih lanjut ing Mesir ing pungkasan Juli. Steigenberger Hotel El Lessan anyar bakal digunakake kanthi merek Steigenberger Hotels & Resorts. Dumunung ing sisih lor negara kasebut, ing tujuan liburan populer ing Ras el Bar, lan nyedhiyakake papan sing apik banget ing titik Delta Nil sing mili menyang Mediterania. Hotel kasebut nawakake 153 kamar, kalebu 15 suite. Kabeh kamar duwe balkon kanthi pemandangan Nil lan segara. Steigenberger El Lessan ngluwihi jembaré 4,200 meter persegi. Fasilitase kalebu restoran utama, Sea Lobby Bar, papat kamar konferensi sing lengkap, kalebu rong ruang ballroom gedhe, area gym, lan kolam renang ruangan sing amba kanthi bar kolam renang. Rencana uga kasedhiya kanggo mbukak restoran dek gendheng kanthi pemandangan Kali Nil lan Laut Mediterania sing apik.

Steigenberger Hotel El Lessan anyar dituju ing sisih ndhuwur pasar. "Mesir minangka salah sawijining pasar pertumbuhan paling penting lan paling kuat," ujare Thomas Willms, CEO, Deutsche Hospitality, merek payung Steigenberger Hotels & Resorts. "Hotel Steigenberger El Lessan minangka hotel mewah pertama sing diluncurake ing wilayah kasebut. Kita wis nggayuh ekspansi lokal kanthi luwih cepet lan uga bisa ngasilake pinunjul ing hubungane merek Steigenberger. "

Petugas hotel ing Mesir, Hisham Mohamed Saied, ditunjuk dadi General Manager. Pak Saied bisa ngerteni maneh pengalaman 15 taun ing manajemen hotel. Dheweke wis nyekel macem-macem posisi kepemimpinan ing Jaz Hotel Group sajrone wektu iki lan kadang-kadang tanggung jawab nganti 1,000 kamar tamu lan nganti 850 anggota staf. Pak Saied lan timnya nemtokake benchmark anyar ing wilayah kasebut kanthi menehi layanan sing sampurna lan ngupayakake standar internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov