Asosiasi Warta Breaking Malaysia News Warta Breaking Travel Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pariwisata Malaysia ngluncurake Kunjungi Malaysia Taun 2020

Pilih basa sampeyan
Pariwisata Malaysia ngluncurake Kunjungi Malaysia Taun 2020
ditulis dening editor
dening Mario Masciullo, khusus kanggo eTN

Perdana Menteri Malaysia, YAB Tun Mahathir Mohamad, kanthi resmi ngluncurake logo kasebut Kunjungi kampanye Malaysia 2020 tanggal 22 Juli 2019, ing Bandara Internasional Kuala Lumpur.

Logo kampanye nampilake macem-macem ikon sing bisa dikenali ing Malaysia kayata sungu, bunga raya (kembang sepatu), pakis liar, lan warna bendera Malaysia.

Bareng, makili macem-macem budaya, warisan, lan flora lan fauna ing Malaysia, uga pengalaman sing ditawakake minangka tujuan plancongan.

2020 ditunjuk minangka Visit Malaysia 2020 kanthi tujuan nggayuh 30 yuta wisatawan internasional lan 100 milyar bathi turis.

Fokus kampanye yaiku ekowisata, seni, lan budaya. Kanggo njamin sukses kampanye, Pariwisata Malaysia wis kolaborasi karo macem-macem perusahaan sektor swasta kayata Sharp (M) Electronics Sdn. Bhd., Malaysia Airlines, AirAsia, Firefly, Malin-do Air, lan Malaysia Bandara Holdings Berhad kanggo ngetrapake kegiatan pemasaran lan promosi nggunakake platform media lokal lan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.