Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News wong Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Rapat keamanan maritim Teluk sing dianakake ing Bahrain sawise serangan Selat Hormuz

Pilih basa sampeyan
Keamanan maritim Teluk ditahan ing Bahrain sawise serangan Selat Hormuz
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Monarki Teluk cilik ing Bahrain wis dadi tuan rumah rapat keamanan maritim Teluk, sawise nyerang pengiriman strategis ing strategis kasebut Selat Hormuz. Bahrain, sing uga dadi tuan rumah Armada Kelima AS, ujar manawa konferensi kasebut dianakake "kanggo ngrembug kahanan regional saiki lan kanggo nguatake kerja sama."

Iki uga mbanting "serangan bola-bali lan praktik Iran sing ora bisa ditampa," ujare Reuters.

Manama ora nemtokake sapa sing rawuh ing konferensi kasebut, sing ditindakake dina Rebo. Guardian wis nglaporake sedina sadurunge yen Inggris njaluk rapat ing Bahrain karo negara-negara Eropa liyane lan AS.

Sadurunge dina Rebo, pimpinan tertinggi Iran Ayatollah Ali Khamenei ujar manawa "kekarepan masarakat bakal menang" ing Bahrain, sawise demonstrasi ana ing penganiayaan loro aktivis Muslim Syiah Bahrain ing akhir minggu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov