24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking DR Kongo News Rwanda Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan

Rwanda nutup wates amarga ana ancaman Ebola

ebolamap
ebolamap
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Ebola ing Republik Demokratik Kongo tetep dadi ancaman nyata. Rwanda saiki wis bereaksi lan dina iki nutup tapel wates karo tangga teparo sawise paling ora ana wong loro sing tiwas amarga virus sing mateni sawise nyebrang tapel wates kasebut.

Wabah iki paling rumit yen kedadeyan ing zona konflik sing aktif.

Ing sawijining pernyataan, kepresidenan Kongol ujar manawa ana "keputusan sepihak dening panguwasa Rwandan" kanggo nutup persimpangan ing Goma.

WHO sadurunge wis ngelingake supaya ora nyoba ngemot virus kanthi matesi lelungan utawa perdagangan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.