24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Warta Breaking Mongolia News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Avis nggedhekake jaringan Asia menyang Mongolia

Avis nggedhekake jaringan Asia menyang Mongolia
ditulis dening Kepala Editor Tugas

tampilan, salah sawijining merek sewa mobil terkemuka ing donya, ngumumake ekspansi jaringan Asia nalika dibukak karo Avis Mongolia, liwat perjanjian lisensi karo Baobab LLC. Langkah iki dibangun ing jaringan global lan tilas regional Avis - saiki ana ing luwih saka 20 pasar Asia. Kantor utama bakal adhedhasar bandara internasional anyar ing ibukutha Mongolia, Ulaanbaatar.

"Minangka panyedhiya solusi mobilitas utama lan internasional, keputusan kanggo nggedhekake tilak regional minangka prioritas utama kanggo kita lan Mongolia minangka tambahan sing apik kanggo portofolio tujuan sing berkembang pesat. Negara kasebut duwe rencana ambisius kanggo narik sejuta turis ing taun 2020 lan kita komitmen kanggo mbiyantu nggayuh tujuan iki, "ujare Hans Mueller, Wakil Presiden Lisensi Global - Internasional, Grup Anggaran Avis.

Kantor Avis anyar ing Mongolia nawakake sewa jangka pendek, mobil kanthi sewa jangka panjang lan paket sewa mobil sing wis dibahas sadurunge lan lelungan kanggo para plancong bisnis lan plancongan. Avis Mongolia uga bakal nyedhiyakake pandhuan tur sing berpengalaman lan profesional kanggo mbantu para plancong ngrencanakake rute mandhiri kanggo petualangan Mongolia.

Avis Mongolia uga nyedhiyakake kendaraan nyewa sing paling lengkap sing kasedhiya ing negara kasebut kanthi mobil sing dipilih kanthi paling cocog ing iklim lan medan Mongolia sing unik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov