24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Warta Breaking Sri Lanka Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Perdana Menteri Sri Lanka: Negara maneh aman kanggo turis

0a1a 20
0a1a 20
ditulis dening Kepala Editor Tugas

PM Sri Lanka Ranil Wickremesinghe ngumumake manawa negara kasebut wis aman maneh kanggo turis.

"Wiwit jeblugan sing ora disengaja lan tragis sing kedadeyan ing Paskah, kita wis nindakake kabeh pancegahan sing dibutuhake kanggo mesthekake yen turis bisa ngunjungi Sri Lanka lan kanggo mesthekake yen dheweke wis nginep ing Sri Lanka, "ujare Perdana Menteri ing konferensi pers, kaya dikutip kantor berita Adaderana.

Miturut Wickremesinghe, panguwasa negara kasebut ngupayakake mromosikake Sri Lanka minangka "tujuan, sing aman kanggo wong sing ngunjungi lan uga kita menehi jinis konsesi lan tarif sing bisa uga ora entuk suwene."

Sri Lanka sadurunge nawakake visa gratis kanggo turis saka 49 negara wiwit tanggal 1 Agustus.

Aliran turis menyang Sri Lanka nolak sawise serangan teroris ing tanggal 21 April, sing durung ana sadurunge ing sejarah negara kasebut. Ana wolung bledosan sing nggegirisi hotel lan greja mewah ing kutha-kutha kasebut Colombo, Negombo lan Batticaloa sajrone paskah. Jeblugan kasebut ditindakake dening pengebom lampus sing warga negara Sri Lanka. Serangan kasebut nyebabake udakara 250 jiwa. Luwih saka 100 tersangka ditahan amarga ana bom kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov