Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Hongaria News Warta Breaking Serbia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Budapest entuk hubungan Nis karo Air Serbia

0a1a 26
0a1a 26
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Serbia Udara wis ngumumake penerbangan kaping pindho saben minggu ing antarane Bandara Budapest lan kutha Nis ing Serbia. Penerbangan kasebut bakal dioperasikake wiwit tanggal 1 Agustus dina Kemis lan Minggu kanthi A144 kursi 319. Iki minangka rute anyar kaping 12 saka Nis ing S19, amarga bagean saka tender Kewajiban Layanan Publik (PSO) limang taun saka pamrentah Serbia, lan sing kaping pisanan ing antarane Budapest lan Nis.

Budapest ngalami kenaikan 20% saben taun ing kapasitas kursi liyane menyang Serbia ing S19 dibandhingake taun kepungkur, kanthi telung maskapai - Air Serbia, Belavia lan Wizz Air - saiki beroperasi ing telung kutha Serbia ing Belgrade, Nis (wiwit 1 Agustus ) lan Pristina. 142 tujuan saiki wis nyambung menyang ibukutha Hongaria, kanthi sukses wiwit pirang-pirang taun kepungkur lan nggawe Budapest minangka gerbang Eropa Tengah.

Babagan pengumuman kasebut, Balázs Bogáts, Kepala Pengembangan Maskapai, Bandara Budapest ujar: "Iki minangka warta apik kanggo Budapest lan para pelanggan, kanthi terus tuwuh sing saya rame ing musim iki. Saiki kita nawakake luwih saka 18,000 kursi ing musim panas iki menyang Serbia, minangka rekor nalika Air Serbia lan Nis gabung dadi maskapai anyar lan kutha kanggo Budapest. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov