24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina

Presiden Ukraina: Kebijakan tanpa visa bakal nguntungake pariwisata medis negara

0a1a 34
0a1a 34
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Presiden saiki Ukraine, Vladimir Zelensky, ngusulake nyusun dhaptar negara sing kudu diadegake rezim bebas visa.

Vladimir Zelensky ujar manawa pambusakan syarat visa kanggo sawetara negara bakal mbantu berkembang tourism medical ing Ukraina.

Presiden Ukraina anyar nerangake manawa akeh wong asing sing teka ing Ukraina "kanggo perawatan", nanging dheweke rumangsa "alangan nalika nyebrang tapel wates." Miturut Zelensky, kanggo negara-negara sing pendhudhuk menyang republik paska Soviet kanggo ningkatake kesehatan, visa kudu diilangi.

Zelensky ora nemtokake negara sing bakal lolos kanggo transaksi tanpa visa.

Uga, presiden Ukraina saiki mesakake amarga tikel kaping telu luwih akeh warga Ukraina sing ninggalake negara kasebut kanggo perawatan ing luar negeri, tinimbang jumlah wong asing sing teka kanggo perawatan menyang Ukraina.

kaya sing dilapurake dening Kantor Berita DND

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov