24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Olahraga Pariwisata transportasi

Lufthansa bakal terus dadi mitra resmi asosiasi bal-balan Jerman DFB

0a1a 41
0a1a 41
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Lufthansa terus komitmen kanggo bal-balan lan wis nggedhekake kemitraan karo asosiasi bal-balan Jerman Deutscher Fußball-Bund (DFB) nganti taun 2022. Mula Lufthansa tetep dadi mitra resmi DFB. Minangka "maskapai resmi", Lufthansa mabur para pemain, pelatih, staf lan anggota delegasi tim DFB menyang pertandingan lan turnamen internasional. "Kita seneng terus kemitraan sing wis suwe lan apik karo DFB. Wis pirang-pirang taun saiki, aku dadi penghormatan khusus kanggo nggawa tim nasional Jerman menyang turnamen utama ing saindenging jagad, "ujare Markus Binkert, CCO saka Lufthansa Hub Munich lan Wakil Presiden Senior Marketing. Nganti saiki, sorotan kemitraan sing wis suwe yaiku penerbangan saka Lufthansa "Fanhansa Siegerflieger" sing ngasilake tim nasional menyang Jerman saka Brasil kanthi trofi Piala Dunia sawise menang 2014.

Kontrak kasebut njamin Lufthansa akeh hak lan layanan pemasaran saka DFB, utamane ing taun-taun sing nampilake Kejuaraan Sepakbola Eropa lan Piala Dunia, antara liya.

Lufthansa wis kerja sama karo DFB suwene wis pirang-pirang taun lan uga wis kerja sama karo yayasan bantuan olahraga Jerman Stiftung Deutsche Sporthilfe uga Konfederasi Olahraga Olimpiade Jerman (DOSB). Perusahaan kasebut uga dadi sponsor utama Komite Paralimpik Nasional Jerman (DBS).

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov