24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah News Keslametan Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking Yaman

Para pemberontak Houthi ngluncurake serangan drone ing bandara Arab Saudi

0a1a 43
0a1a 43
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pemberontak Yaman Houthi ngluncurake serangan drone Arab Saudi Abha lan Najran bandara, lan basis udara King Khalid, miturut juru bicara militer Houthis.

Juru bicara koalisi pimpinan Saudi nglawan wong Houthis ing Yaman, mengko ujar manawa drone kasebut dicegat lan diturunake menyang arah bandara-bandara sipil.

Juru bicara militer Houthi Yahya Saria ujar manawa serangan menyang bandara Abha "kena target" lan lalu lintas udara terganggu ing Abha lan Najran. Katelu lokasi kasebut ana ing sisih kidul-kulon Saudi, cedhak tapel wates karo Yaman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov