24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Mesir Breaking News News Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

20 wong tiwas, 47 cilaka ing serangan bom mobil Kairo

0a1a 44
0a1a 44
ditulis dening Kepala Editor Tugas

MesirMenteri Dalam Negeri ujar manawa ana mobil sing dikemas bahan peledak sing ditujokake kanggo serangan militan nyebul ing njaba CairoRumah sakit kanker utama dina Senin, tiwas rong puluh wong lan 47 wong cilaka.

Pejabat ing wiwitan ujar manawa bledosan kasebut disebabake nalika mobil sing nyetir lalu lintas tabrakan karo telung mobil liyane. Kubur, kementerian kasebut mengko ujar manawa pamriksa teknis awal wis nuduhake manawa mobil kasebut ngemot bahan peledak, lan tabrakan kasebut nyebabake detonasi.

Ditambahake manawa klompok militan Hasm tanggung jawab kanggo ngrusak mobil kasebut. Mesir nuduh Hasm, sing ngaku sawetara serangan, minangka sayap saka Ikhwanul Muslimin sing dilarang.

Presiden Abdel Fattah al-Sisi berjanji kanggo ngilangi "terorisme brutal iki."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov