Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Curacao Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Questex miwiti Rapat Tahunan Karibia & Pertukaran Plancongan kaping 10 ing Curaçao

0a1a1a 1
0a1a1a 1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Questex mbukak Rapat Karibia Tahunan & Exchange Travel Insentif (CMITE) kaping sepuluh dina iki ing Pantai Santa Barbara & Resort Golf ing Willemstad, Curaçao.

CMITE nggawa perencana rapat ing AS lan Kanada sing wis dadi tuan rumah lan para pembeli insentif bebarengan karo para pemasok ing Karibia sajrone rong setengah dina kesempatan jaringan eksklusif lan ngrancang rapat siji-siji ing kamar pribadi. Acara kasebut diatur karo mitra saka ECO DMS lan Dewan Turis Curaçao.

"Acara CMITE diwiwiti kanthi awal, amarga resepsi jaringan sing produktif lan tujuan anyar sing apik kanggo para pamiarsa ing Curaçao sing apik," ujare Jill Birkett, Direktur Acara kanggo Questex. "Portofolio acara MICE kita siji-sijine sing nawakake rapat siji-sijine kanggo privasi kamar hotel mewah lan kegiatan jaringan sing nyenengake, menehi nilai sing luar biasa kanggo para pemasok lan pembeli. Santa Barbara Beach & Golf Resort nawakake campuran ruang rapat, pantai, golf lan kegiyatan resor sing digoleki para pembeli nalika ngrencanakake acara Karibia dhewe. ”

Acara kasebut kanthi resmi dibukak esuk iki nalika para tamu seneng sarapan sadurunge budhal menyang janji pribadi siji-sijine. Dina kasebut bakal diakhiri kanthi kesempatan kanggo ngunjungi Marriott Curaçao sing durung dibukak kanggo resepsi lan tur ngiring kunjungan menyang Renaissance Curaçao Resort lan Kasino kanggo omben-omben, panganan cuci mulut lan nari ing sangisore segara Willemstad, ing endi para pembeli lan pemasok bakal duwe kesempatan kanggo santai lan santai nalika terus nggawe hubungan. Minggu kasebut janji bakal seneng banget tanpa kekurangan hiburan lokal, masakan asli, lan kegiyatan sing nyenyet budaya.

Suplier kalebu jalur pelayaran, operator tur, perusahaan manajemen tujuan, tujuan sing digoleki, hotel, resort lan spa. Para pembeli makili sektor tuku insentif utama kalebu pembeli insentif perusahaan lan perusahaan insentif, lan perencana rapat.

Acara MICE Questex Travel Group wis kabukten sukses kanthi dadi siji-sijine penyelenggara sing nawakake rapat pribadi, siji-sijine, kanthi pelatihan lan kesempatan jaringan sing paling apik kanggo para profesional lan perencanaan acara, uga insentif panuku.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov