Breaking Maldives News Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Centara Ngundang Wong Paling Apik Kanggo Hangout Ing Loro Resor ing Maladewa Ing Inisiatif "BFF Breaks" Anyar

Pilih basa sampeyan
olahraga banyu lan kegiatan sing eksotis kasedhiya ing maladewa
olahraga banyu lan kegiatan sing eksotis kasedhiya ing maladewa
ditulis dening editor

Hotel Resor Centara, Operator hotel utama Thailand, ngundang klompok kanca kanggo nggawe kenangan gaib bebarengan ing Maladewa, kanthi macem-macem kegiyatan sing nampilake jagad segara sing nggumunake lan nggawe BFF dadi luwih cedhak.

Nganggo kanca sing paling apik ing swarga sing murni, jelajahi karang, nyilem kapal, golek lumba-lumba, temokake pulau-pulau tanggan utawa cukup seneng ing kesenengan jagad laut nalika plancongan surup.

Centara nawakake pilihan resort ing Maladewa; Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives minangka retret pulau sing mung diwasa kanggo wong diwasa kanthi pasir putih murni lan laguna biru sing mencorong, dadi papan dolanan sing sampurna kanggo game pantai, olahraga snorkeling lan olahraga banyu. Utawa, Centara Grand Island Resort & Spa Maldives nduwe karang omah dhewe lan diubengi karo sawetara situs selam sing paling misuwur ing saindenging jagad.

Saka nyilem lan snorkeling nganti olahraga banyu, uwal saka pulau, lelungan mancing lan proyek konservasi lan liya-liyane, pasangan resor Maldivian sing apik ing Centara nyedhiyakake cara sing apik kanggo klompok kanca supaya santai, sambung maneh lan nambah maneh hubungane.

Centara Ngundang Wong Paling Apik Kanggo Hangout Ing Loro Resor ing Maladewa Ing Inisiatif "BFF Breaks" Anyar

Centara Grand Island Resort Spa Maldives

Ing Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives, Pusat Watersports resor kelas internasional iki nawakake macem-macem kegiyatan, saengga para tamu bisa ngrasakake dina sing kepenak ing samodra. Selancar layangan minangka salah sawijining olahraga banyu sing paling apik sing kasedhiya, amarga para penunggang kacepetan nyebrang ombak utawa liwat langit, nganti 30 meter ing ndhuwur segara!

Utawa, pelayaran minangka keahlian sing apik sing bisa dituduhake kanca-kanca. Tim resor bakal ngajari kanca cara ngatasi catamaran, nyekel angin lan ngleyang kanthi tliti. Piwulang kasebut bakal menehi katrampilan urip anyar sing apik kanggo para tamu lan bisa uga dadi wiwitan semangat sing anyar. Pilihan liyane kalebu parasailing, ski banyu, wakeboarding, selancar angin lan liya-liyane.

Liwat ing Centara Grand Island Resort & Spa Maldives, armada kapal sing apik wis siyap nggawa tamu ing pirang-pirang petualangan segara sing nggumunake, kalebu pertemuan ing jero banyu kanthi macem-macem makhluk sing warna-warni.

Salah sawijining pertemuan sing paling luar biasa sing bisa diver yaiku iwak paling gedhe ing saindenging jagad: hiu paus. Maldives minangka siji-sijine papan ing jagad iki sing nduwe raksasa samodra taun kepungkur, lan tim selam sing disertifikasi PADI bakal nggawa pelayaran pribadi menyang segara biru sing jero, kanggo pengalaman sing paling apik banget.

Luwih seneng njaga rambut dadi garing? Kanca bisa munggah ing kapal semi-submersible Resor kanggo kulo kanthi apik ing ombak. Cocog kanggo kabeh abad, iki minangka cara sing paling apik kanggo nglumpukake klompok sampeyan kanggo lelungan sing ora bisa dilalekake, ngliwati karang warna-warni lan iwak tropis - sorotan asli ing preinan.
Kanggo ngulandara sing luwih nyenengake, klompok bisa metu ing segara sing mengkilap sajrone nelayan game gedhe. Nyelehake ing geladak kapal sampeyan, bukak bir sing adhem, corak garis lan rendhem pemandangan sing apik banget. Para tamu bakal seneng banget nalika perang karo sawetara iwak paling cepet ing samodra, kalebu marlin lan tuna, sadurunge foto foto karo kanca-kanca.

Preinan kanca minangka salah sawijining tren paling gedhe ing industri plancongan, amarga kanca-kanca sekolah, kanca sekolah, kanca lan kanca kerja bareng bisa kerja bareng. Ningkatake istirahat konco sampeyan menyang tingkat kemewahan sabanjure karo Centara ing Maladewa lan gawe kenangan sing bakal dilestarekake selawase.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan Centara Hotels & Resorts, monggo klik kene.

Centara Hotels & Resorts minangka operator hotel paling misuwur ing Thailand. 71 properti kalebu kabeh tujuan utama Thailand uga Maladewa, Sri Lanka, Vietnam, Laos, China, Oman, Qatar lan UEA. Portofolio Centara kalebu enem merek -Centara Grand Hotels & Resorts, Centara Hotels & Resorts, Centara Boutique Collection, Centra by Centara, Centara Residences & Suites lan Hotel COSI - mulai saka hotel kutha bintang 5 lan retret pulau mewah nganti resort kulawarga lan gaya urip sing terjangkau konsep sing didhukung dening teknologi inovatif. Uga makaryakke pusat konvensi paling canggih lan duwe merek spa sing menang, Cenvaree. Sajrone koleksi kasebut, Centara ngirim lan ngrayakake keramahan lan ngurmati Thailand sing misuwur amarga kalebu layanan sing apik, panganan sing luar biasa, spa sing nyenengake lan pentinge kulawarga. Budaya khas Centara lan macem-macem format ngidini nyedhiyakake lan nyenengake para wisatawan meh kabeh umur lan gaya urip.

Sajrone limang taun sabanjure, Centara duwe tujuan kanggo nambah ukuran karo properti tambahan ing Thailand lan pasar internasional anyar, nalika nyebarake jejak menyang bawana lan ruang pasar anyar. Nalika Centara terus berkembang, basis pelanggan setia sing saya akeh bakal nemokake gaya perhotelan unik ing perusahaan ing luwih akeh lokasi. Program loyalitas global Centara, Centara The1, nguatake kasetyane kanthi hadiah, hak istimewa lan rega anggota khusus.

Sinau luwih lengkap babagan Centara ing centarahotelsresorts.com.

Facebook                    LinkedIn                      Instagram                    Twitter

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.