24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Warta Breaking Qatar Olahraga transportasi

Qatar Airways nganyari kemitraan karo Qatar Racing lan Equestrian Club

2019 08 07 dumugi 21 56 37
2019 08 07 dumugi 21 56 37
ditulis dening Dmytro Makarov

Qatar Airways seneng ngumumake manawa wis gawe bareng kemitraan karo Qatar Racing and Equestrian Club (QREC) suwene telung taun. Kemitraan iki bakal ngidini Qatar Airways nerusake sponsor saka telung acara balap jaran bergengsi, Festival Sword Amir ing Qatar, Festival Qatar Goodwood ing Inggris lan Qatar Prix de l'Arc de Triomphe ing Prancis.

Festival Sword Amir Amir minangka puncak jaran ing Qatar lan wilayah kasebut kanthi balapan mlayu saka Qatar lan saingan luar negeri saben taun. Acara mega telung dina iki misuwur minangka festival balap terpadu, kalebu wong Arab murni lan unggas. Qatar Goodwood Festival lan Qatar Prix de l'Arc de Triomphe minangka rong acara penting ing musim balapan datar.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Akbar Al Baker, ujar: "Qatar Airways bangga bisa nganyari kemitraan karo Qatar Racing lan Equestrian Club sajrone telung taun maneh. Kemitraan iki bakal ngidini Qatar Airways terus ndhukung sawetara acara global sing paling penting ing tanggalan balap jaran.

"Qatar Airways Cargo duwe sejarah nyediakake layanan kelas internasional nalika ngeterake jaran ing saindenging jagad liwat terminal kargo kewan live paling canggih ing Bandara Internasional Hamad. Liwat kemitraan iki, kita seneng terus nampilake produk sing menang penghargaan ing layanan penumpang lan kargo. ”

Ketua QREC, Yang Mulia Issa bin Mohammed Al-Mohannadi, ujar: "Kita seneng gawe anyar kemitraan iki karo pimpinan transportasi udara kayata Qatar Airways. Kemitraan kita karo Qatar Airways dadi kunci sponsor QREC kanggo Festival Qatar Goodwood ing Inggris, Qatar Prix de l'Arc de Triomphe ing Prancis lan Salon du Cheval ing Maroko taun kepungkur. Kajaba iku, Qatar Airways bakal main peran penting ing Festival Pedhang HH The Amir, ngeterake jaran saka saindenging jagad menyang Doha, kanggo saingan balapan bergengsi sing dianakake ing QREC Al-Rayyan Park saben taun. ”

Miturut perjanjian sing bubar ditandatangani, Qatar Airways bakal dadi Mitra Penerbangan Resmi acara pembaharuan 2019, 2020 lan 2021 saka Festival Qatar Goodwood sing disponsori QREC lan Qatar Prix de l'Arc de Triomphe. Edisi 2019 Qatar Goodwood Festival dianakake ing pacuan kuda Goodwood, Inggris, antara 30 Juli nganti 3 Agustus. Qatar Prix de l'Arc de Triomphe bakal dipentasake ing papan pacuan pacuane Paris Longchamp lan adicara kasebut bakal dipungkasi karo Qatar Prix de l'Arc de Triomphe lan balapan Piala Dunia Arab Qatar ing dina Minggu, 6 Oktober.

Qatar Airways uga bakal njaga peran minangka Mitra Maskapai Resmi Festival Pedhang HH Amir ing taun 2020 lan 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.