24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Czechia Warta Breaking Hongaria Israel Breaking News Warta Breaking Maroko News Warta Breaking Polandia transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Rencana ekspansi internasional American Airlines 2020 dirilis

maskapai amerika
maskapai amerika
ditulis dening Juergen T Steinmetz

American Airlines mbukak rute penerbangan internasional anyar menyang Eropa, Israel lan Maroko ing taun 2020.

  • Philadelphia (PHL) tumuju Casablanca, Maroko (CMN) diwiwiti tanggal 4 Juni
  • Dallas-Fort Worth (DFW) menyang Tel Aviv, Israel (TLV) diwiwiti tanggal 9 September
  • Chicago (ORD) menyang Krakow, Polandia (KRK) diwiwiti tanggal 7 Mei
  • ORD menyang Budapest, Hongaria (BUD) diwiwiti tanggal 7 Mei
  • ORD menyang Prague, Republik Ceko (PRG) diwiwiti tanggal 8 Mei

American Airlines duwe obat kanggo blues pungkasan musim panas: rute anyar kanggo musim panas sabanjure. Dina iki, Amerika ngluncurake jadwal internasional musim panas 2020, sing kalebu layanan anyar ing ngisor iki:

Wates luwih lanjut: Afrika
Nalika Amerika miwiti layanan menyang Maroko taun ngarep, iki bakal dadi maskapai pertama mlebu ing bawana Afrika. Amérika bakal dadi siji-sijine operator AS kanthi layanan nonstop menyang Casablanca, sing bakal dioperasikake kaping telu saben minggu ing Boeing 757.

"Pelanggan lan anggota tim wis takon kapan arep miwiti layanan menyang Afrika, lan aku ora bakal luwih seneng ngumumake pengumuman iki kanggo layanan wiwit taun 2020," ujare Vasu Raja, Wakil Presiden Jaringan lan Jadwal Amerika Perencanaan "Kita ngarep-arep bisa kerja bareng Royal Air Maroc nalika gabung sijidonya® ing wulan Januari, sing bakal ngidini koneksi luwih akeh menyang Afrika menyang panggonan kaya Marrakech, Lagos lan Accra. Iki mung wiwitan. ”

Bali menyang Tel Aviv
Nalika panjaluk terus tuwuh ing antarane AS lan TLV, Amerika nambah telung penerbangan mingguan saka DFW, pusat paling gedhe. Penerbangan kasebut bakal nyedhiyakake pelanggan ing saindhenging AS lan ngidini akeh pelanggan mung bisa mandheg siji, tinimbang rong titik mandeg sadurunge sing kasedhiya, menyang TLV. Lan nalika industri teknologi terus berkembang ing pasar, Amerika bakal nyedhiyakake rute sing paling efisien menyang kutha-kutha teknologi AS kayata Austin, Texas, lan San Jose, California, saliyane layanan mandheg menyang 33 kutha anyar ing AS

Ekspansi ing Eropa Wétan
Pusat Midwest ing Amerika, ORD, wis tuwuh akeh lan saiki nawakake luwih akeh kursi domestik lan internasional saiki tinimbang luwih saka sepuluh taun. Musim panas sabanjure, tuwuh terus karo telung tujuan anyar ing Eropa Wétan, kalebu penerbangan pertama Amerika menyang KRK lan layanan anyar menyang PRG lan BUD, sing Amerika wiwit mabur menyang musiman saka PHL ing taun 2018. Amerika bakal nawakake kursi premium paling akeh menyang Eropa Wétan kabeh operator AS musim panas mbesuk, amarga kabeh penerbangan anyar bakal dioperasikake karo Boeing 787-8, sing nduwe 20 kursi Bisnis Utama lan 28 kursi Ekonomi Premium.

"Ana panjaluk lokal sing kuat menyang Eropa Wétan ing Chicago, lan penting supaya luwih akeh layanan kanggo para pelanggan kanggo ngunjungi kulawarga lan kanca utawa njelajah bagean anyar ing jagad iki," ujare Raja. "Chicago minangka conto sing apik kanggo nyoba prekara anyar nganggo jaringan, kayata layanan mangsan menyang Athena sing diluncurake awal taun iki, lan yen para pelanggan njupuk kauntungan, kita menehi kesempatan kanggo terus berkembang."

Amérika bakal dadi siji-sijine operator AS sing nyedhiyakake layanan menyang KRK, BUD lan PRG saka ORD.

Penerbangan anyar bakal kasedhiya kanggo tuku tanggal 12 Agustus, kajaba TLV, sing bakal kasedhiya kanggo tuku 10 Oktober.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.