24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Education Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii LGBTQ News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Washington DC sepi banget! Aku rumangsa aman nanging wedi!

MArciar3
MArciar3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Omahku mlaku telung menit saka Gedung Putih suwene 30 taun. Aku nyambut tamu saka kabeh bawana.
Aku nembe bali mlaku-mlaku. Kutha ku sepi, sepi banget. Iki medeni, ujare Maricar Donato, pahlawan pariwisata lan pandhuan wisata ing Washington DC.

Print Friendly, PDF & Email

Apa Washington DC minangka kutha sing siap njeblug? Ora katon kaya saiki iki, nanging Ibu Kota Amerika Serikat Washington DC sepi banget. Iki minangka jinis kasepen kanthi ketegangan. Kanthi Presiden AS Donald Trump ninggalake kutha kanggo diresmekake, kutha iki siyap kanggo badai.

"Komunitas kita katon kaya kutha ing perang lan liyane kaya Afghanistan, Suriah, utawa Iran", ujare Maricar Donato. "Iki benteng sing durung nate dingerteni sadurunge."

Telung dina sadurunge diresmekake Presiden Pilihan Joe Biden lan Wakil Presiden Kamala Harris ing dina Rebo, pahlawan pariwisata Washington DC lan pandhuan wisata Maricar Donato nuduhake pikirane saiki karo eTurboNews

Marisa Donato minangka 30 taun penduduk ing Washington DC. Apartemenane mung adoh saka Gedung Putih.

“Pendhudhukku dipageri. Ana pos keamanan ing endi wae. Sampeyan butuh makalah, ID lan alasan supaya ana ing lingkungane. Sing misuwur Hotel Mayflower is dikenal duwe acara amba nalika pelantikan. Hotele wis dipageri. ”
"Aku rumangsa aman, nanging uga wedi", ujare Maricar Donato.

Maricar wis dadi pandhuan wisata ing Ibu Kota AS. Dheweke uga duta besar merek kanggo Federasi Pandhuan Wisata Dunia lan dadi pimpinan grup Pariwisata kanggo pandhuan wisata WJaringan Pariwisata orld.

"Kita ora duwe turis wiwit kutha iki ditutup wulan kepungkur. Kabeh layanan pariwisata kalebu museum ditutup. Hotel kita biasane kosong. Kita wis kreatif nawakake tur virtual utawa nggarap LGBTQ lan klompok kepentingan khusus liyane kanggo mbantu acara mini. "

Maricar Donato saka Filipina-Amerika bubar dianugerahi gelar a Pahlawan Pariwisata dening Jaringan Pariwisata Dunia kanggo mbantu minangkaturis traded saka Kamerun kanggo mulih sawise terdampar lan tanpa sumber daya pirang-pirang wulan.

Maricar njupuk foto lan video ing Washington DC dina iki, telung dina sadurunge pelantikan.

Watch laporane babagan Washington Washington siyap kanggo pelantikan sing beda banget tanggal 20 Januari 2021

Pelaporan Maricar Donato saka Washington DC, AS

Sesuk, Senen, 18 Januari, jam 2.00 sore Jaringan Pariwisata Dunia bakal ngrayakake peresmian Presiden sing kapilih Biden. Maricar Donato bakal dadi pimpinan acara kasebut. Sapa wae ing bisnis plancongan lan pariwisata bisa gabung lan sesambungan kanthi real-time kanthi nggedhekake. Klik kene kanggo ndhaptar. Kanggo ngunjungi acara mbesuk: www.worldtourismevents.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.