Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Presiden Trump negesake Peringatan Perjalanan AS kanthi motivasi politik

jk ustraveladvisory 1101118
jk ustraveladvisory 1101118
Avatar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Apa wong-wong Amerika kudu percaya marang Peringatan Perjalanan Amerika utawa Penasihat? Presiden Trump pancen ora mikir kaya ngono.

Wis pirang-pirang taun, penasihat perjalanan kanggo wong Amerika wis dicurigai setengah kasunyatan lan motivasi politik asring. Presiden AS Trump dikonfirmasi dina iki, bisa uga nggawe warga Amerika ing bebaya nggawe penasihat perjalanan AS kurang sah.

Kanggo Amerika Serikat, nerbitake peringatan lelungan nglawan negara amarga alasan politik kaya deklarasi perang kanggo ekonomi tartamtu.

Punika sababipun:

Konsulat Jenderal Jepang ing Detroit wis ngelingake warga Jepang sing bisa lelungan menyang Amerika Serikat sawise sawetara penembakan massal sing kedadeyan ing negara kasebut ing akhir minggu. Ing a pratelan sing dirilis dening Menteri Luar Negeri Jepang ing akhir minggu, misi diplomatik ngelingake warga Jepang supaya "waspada karo potensial kedadeyan tembakan ing endi wae ing Amerika Serikat," sing diarani minangka "masarakat bedhil."

Presiden kasebut marang The Hill sawise takon babagan peringatan lelungan sing diterbitake negara-negara nglawan AS kanggo nanggapi penembakan massal pungkasan: Nanging yen dheweke nindakake, kita mung bakal males. "

Apa sing dikonfirmasi presiden yaiku saran penasihat Amerika Serikat kanggo wong Amerika kanggo lelungan ing luar negeri bisa uga mung setengah kasunyatan lan motivasi politik.

Nerbitake penasihat perjalanan amarga alasan mung mbales bisa uga padha karo ancaman terorisme. Iki negesake asumsi sing digawe ing jaman biyen dening organisasi kaya UNWTO utawa ETOA yen peringatan lelungan AS asring motivasi politik.

Penasihat perjalanan Amnesty International ing Amerika Serikat njaluk wong-wong ing saindenging jagad supaya ati-ati lan duwe rencana kontingensi darurat nalika lelungan ing saindhenging Amerika Serikat. Penasihat Perjalanan iki diterbitake amarga isih ana kekerasan bedhil ing AS. Puluhan wong ditembak ing Chicago saben akhir minggu wae. Minggu kepungkur, penembakan massal dilaporake ing Ohio lan Texas.

Menteri Luar Negeri Jerman ngelingake: "Amerika Serikat dadi target serangan teror ing taun-taun pungkasan. Ati-ati ing kutha sing sibuk lan sajrone acara khusus. ”

Warga ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad kalebu Venezuela lan Uruguay ngelingake warga supaya ora lelungan menyang AS

Departemen Luar Negeri AS nggolongake negara ing 4 tingkat sing beda-beda saka sing aman nganti "aja lelungan."  Apa iki bakal nerangake yen AS mikir yen lelungan menyang Jerman utawa Bahama luwih mbebayani tinimbang lelungan menyang Brunei ing ngendi warga Amerika kaancam bakal ukuman pati, merotan, mecut utawa dipenjara yen LGBTQ? 

Temenan, Peringatan Perjalanan bisa nyebabake konsekuensi industri pariwisata lan pariwisata ing sawijining negara. Amerika Serikat minangka salah sawijining pasar sumber paling gedhe kanggo wisata njaba yaiku raksasa sing kuat. Nalika Departemen Luar Negeri ngelingake, umume warga ngrungokake. Akibate, kabeh ekonomi pariwisata ing negara target dadi ancaman.

Kanthi Presiden Trump mung ngancam bakal menehi peringatan marang negara kaya Jepang amarga alesan utawa males ukum kasebut njupuk legitimasi peringatan lelungan AS. Iki bisa nggawe warga AS ing bebaya nalika ora bisa nemtokake manawa saran perjalanan kudu dianggep serius utawa mung motivasi politik.

Yen Jepang nambah peringatan, tujuan kalebu Guam lan Hawaii bakal ngancam, amarga turisme saka Jepang minangka faktor utama kesejahteraane.

Twitter http://twitter.com/gunfreeus