Warta Breaking Travel angkara Denmark Breaking News News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pengeboman kaping pindho ing patang dina ngrebut Kopenhagen

0a1a 109
0a1a 109
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Jeblugan ana ing njaba kantor polisi lokal ing Copenhagen, miturut penegak ukum. Ledakan kasebut digawe sawetara dina sawise piranti peledak diledhot ing cedhak kantor pamrentah.

Jeblugan kasebut kedadeyan ing cedhak kantor polisi ing sanjabane pusat kutha. Miturut media lokal, polisi saiki nggoleki wong sing kesurupan mlaku-mlaku saka lokasi kasebut. Ora dilaporake ciloko.

Dina Selasa, jeblugan ing njaba danish Kantor Badan Pajak ing Kopenhagen cilaka siji wong. Polisi ujar manawa kedadeyan kasebut minangka akibat saka serangan sing disengaja.

Pejabat ujar manawa isih luwih dhisik kanggo ujar manawa loro jeblugan kasebut wis nyambung.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov