Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Ethiopia News Breaking Mozambik News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Ethiopian Airlines ngumumake layanan anyar kanggo Beira ing Mozambik tengah

0a1a 110
0a1a 110
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ethiopian Airlines ngumumake bakal ngluncurake layanan kaping telu saben minggu menyang kutha Beira ing tengah Mozambique liwat Malawi wiwit tanggal 3 September 2019.

Beira minangka kutha nomer papat paling gedhe lan dadi salah sawijining kutha komersial utama ing Mozambik lan bakal dadi gapura kanggo sebagian besar negara-negara ing Afrika Tengah kanthi obyek wisata potensial.

Jadwal penerbangan menyang Beira kaya ing ngisor iki:

 

Flight

Panggil

frekuensi departure

Airport

departure

wektu

Bandara Tekan Wektu Kedatangan Sub armada
ET 0881 Sel, Kam, Sab Nambah 06: 50 Blz 11: 10 ET 738
ET 0881 Sel, Kam, Sab Blz 11: 55 BEW 12: 55 ET 738
ET 0881 Sel, Kam, Sab BEW 13: 40 Nambah 18: 30 ET 738

 

CEO Grup Airlines Ethiopian, Pak Tewolde GebreMariam, ujar, "Nyakup jaringan paling gedhe ing Afrika lan nyambungake kutha dagang utama ing saindenging jaringan global, kita ngisi vakum konektivitas ing bawana ora mung karo kutha-kutha utama ing negara nanging uga kutha lan kutha sekunder lan tersier. Pelanggan ing kutha-kutha cilik kasebut bakal entuk kesempatan khusus kanggo nyambung menyang jaringan global luwih saka 120 tujuan internasional ing limang bawana kanthi penerbangan langsung lan sawetara titik mandheg. Ndhukung pusat utama ing Maputo, Beira bakal dadi pusat ing Mozambik tengah sing langsung nyambung penumpang menyang hub global ing Addis Ababa kanggo sambungan liyane menyang macem-macem wilayah. "

Dumunung ing Maputo, ibukutha Mozambik, Ethiopian Mozambique Airlines nyedhiyakake 8 titik domestik ing Mozambik kalebu ibukota Maputo, Nampula, Tete, Pemba, Beira, Nacala, Quelimane, Vilankulos lan Chimoio.

Wiwitane penerbangan internasional langsung menyang / saka Beira lan Addis Ababa bakal ngidini penumpang internasional saka Eropa, Amerika Utara, Timur Tengah lan Asia bisa menikmati sambungan mulus menyang / saka Pemba, Nampula, Nacala lan Tete karo layanan domestik Mozambiqe Airline Ethiopian.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov