Warta Breaking Travel Kabar Breaking Haiti News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Pariwisata Tahiti nawakake iklan kaca lengkap ing LA Times amarga ana kesalahan

tahiti
tahiti
ditulis dening editor

Pariwisata Tahiti dilaporake ditawakake kaca lengkap ing Los Angeles Times sawise artikel ing koran kasebut nggawe bingung Tahiti Haiti.

Miturut Radio1 ing Tahiti, Los Angeles Times tuku artikel saka agensi Spanyol lan diterbitake ing wulan Juni. Masalahe, artikel kasebut nggawe bingung Tahiti karo Haiti.

Kanggo ngrampungake kesalahan kasebut, LA Times dilaporake nawakake Pariwisata Tahiti pariwara iklan lengkap ing publikasi, regane udakara $ 100,000.

Kangge, One World Media, agensi LA Times, wis nerbitake versi artikel sing wis dikoreksi.

Ora jelas kesalahan kasebut utawa apa sing katon padhang kaya nggunakake tembung Haiti tinimbang Tahiti, kajaba sampeyan salah sawijine wong sing ndeleng kesalahan kasebut sadurunge didandani.

Ing kasus kasebut, Pariwisata Tahiti ngetrapake dorongan PR sing gedhe tanpa biaya.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.