24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Warta Pecah Zimbabwe

Menteri Pariwisata ZImbabwe saiki dipecat kanthi resmi lan 3 calon saingan kanggo tugas kasebut

Zimbabwe
Zimbabwe
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Menteri Pariwisata kanggo Zimbabwe Priscah Mupfumira saiki dipecat saka jabatan kasebut tanggal 8 Agustus dening Presiden Zimbabwe Cde. ED Mnagagwa sawise dicekel.

Mantan menteri kasebut saiki ing kunjara Harare ngenteni diadili amarga nyolong lan korupsi.

Miturut sumber eTN, ana telung jeneng sing ngambang, loro calon saka industri wisata lan siji bisa uga janjian politik.

 

Draft otomatis

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.