Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Czechia Investments News Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Bandara Prague ngenalake signage digital ing Korea, Tionghoa, Arab, Rusia lan Inggris

Korea, Tionghoa, Arab, Rusia, Cheska, Inggris: Bandara Prague ngenalake tondo digital
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Korea, Tionghoa, Arab, Rusia, lan biasane Ceko lan Inggris. Tandha digital, sing diluncurake kanggo penumpang ing Bandara Prague lan dununge ing lawang mlebu dermaga B ing Terminal 1, kasedhiya ing enem versi basa. Tandha nawakake informasi sing ditampilake ing layar digital lan nuduhake lalu lintas lan aliran penumpang saiki sedina muput. Teknologi anyar saiki lagi dites. Yen wis kabukten sukses, bandara bakal nginstal ing lokasi liya minangka bagean saka operasional saben dinane.

"Jumlah penerbangan ing Bandara Prague terus saya tambah, uga jumlah penumpang sing sarat basa tartamtu. Lalu lintas udhara sing saya akeh mbutuhake informasi supaya bisa diwenehake kanthi luwih cepet lan luwih efisien. Mula, signage digital minangka proyek pangembangan teknologi Prague Airport liyane, sing gegandhengan karo pembangunan konstruksi, "ujare Václav Řehoř, Ketua Dewan Direksi Lethiště Praha.

Sistem tondo asto digital anyar bisa ditemokake ing lawang mlebu dermaga B ing Terminal 1 lan kalebu total wolung layar. Tanggepan ing enem basa sing dipilih gumantung saka lokasi tartamtu saka ngendi penumpang teka utawa menyang endi tujuane. Iki tegese nalika awan, versi basa aktif bakal diganti gumantung saka komposisi aliran penumpang. Saliyane versi Ceko lan Inggris standar, pandhu arah uga nawakake basa Arab, Rusia, Korea lan Tionghoa, sing dadi basa utama kanggo para penumpang sing bisa uga ora bisa basa Inggris kanthi cukup.

Thanks kanggo teknologi canggih, sistem plang menehi informasi luwih lengkap tinimbang papan informasi konvensional. Ing dermaga B, nuduhake penumpang sing siyap-siyap budhal menyang gerbang sing kudu dituju lan pirang-pirang menit kudu tekan kono. Kanthi pitulung piktogram, para penumpang bisa ngerti babagan layanan sing ana ing sacedhake, kayata restoran lan jedhing, uga ing papan sing bisa ditemokake defibrilator sepindah. Penumpang sing tekan Prague bisa maca dalan sing kudu dituju kanggo tekan bagean bandara tartamtu, kayata kontrol paspor, suwene wektu kanggo tekan kono, carousel sing duwe bagasi, lan apa cuaca ing Prague saiki. Sistem signage digital uga ditampilake, kanthi fleksibel lan cepet, informasi sing dibutuhake lan jelas babagan kahanan sing ora dikarepake utawa operasi non-standar ing bandara.

Kejabi signage digital, Bandara Prague nyiapake proyek liyane ing bidang pangembangan teknologi. Inisiatif PRGAirportLab melu proyek kasebut. Kanggo taun kapindho saiki, PRGAirportLab fokus ing proyek kanthi teknologi modern ing limang wilayah: keamanan, blanja virtual, mobilitas mbesuk, pengalaman pelanggan lan lelungan liwat bandara, "ujare Václav Řehoř, Ketua Dewan Direksi Letiště Praha.

Sistem navigasi ing Bandara Prague bakal diuji nganti akhir Oktober. Sawise iku, adhedhasar asil pilot run, bakal diputusake utawa ora nggunakake sistem navigasi digital ing lokasi utama liyane sing aliran penumpang paling abot lan ing prapatan sing bisa diakses ing sisih liya bandara.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov