24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education India Breaking News Investments News Warta Breaking Taiwan Teknologi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Apa umum antarane Biro Pariwisata Taiwan lan metro Mumbai?

Apa umum antarane Biro Pariwisata Taiwan lan metro Mumbai?
56ba0f9d0b04514d61727a50
ditulis dening Dmytro Makarov

Biro Pariwisata Taiwan (TTB) minangka organisasi sing tanggung jawab kanggo administrasi nggawe, pelaksanaan lan pembangunan kebijakan pariwisata domestik lan internasional ing Taiwan.

Biro Pariwisata Taiwan wis kerja sama karo Mumbai Metro, sistem transit cepet sing nglayani kutha Mumbai, lan wilayah metropolitan sing luwih akeh, kanggo nggedhekake kesadaran Taiwan minangka tujuan lan promosi pariwisata. Dr. Trust Lin, Direktur, Biro Pariwisata Taiwan, Kantor Singapura, ngluncurake kreta sing dibungkus gambar kampanye kanthi warna-warni, nalika lelungan saka Stasiun Metro Versova.

Nampilake foto bintang seri web populer, Sumeet Vyas lan Sapna Pabbi ing liburan ing Taiwan, perumpamaan sing padhang nyorot macem-macem pengalaman liburan sing ditawakake Taiwan, 'Ati saka Asia', uga sejarah sing apik lan kaendahan sing apik. Sumeet Vyas's peran ing basa Inggris Vinglish disenengi dening pamirsa Taiwan lan Inggris Vinglish duwe rekor box office minangka film Bollywood paling dhuwur nomer loro ing Taiwan. Dheweke bakal katon sabanjure karo Kubra Sait ing REJCTX, ZEE5 Original. Spesial iki Mumbai Sepur Metro bakal diwiwiti wiwit 1 Agustus suwene sewulan, uga magepokan karo IndiaDina Kemerdekaan. Bakal ana Sepur Taiwan kanggo saben 7 sepur sing mampir saben stasiun, tekan Komuter Mumbai kanthi frekuensi sing dhuwur.

Kampanye iki minangka bagean saka upaya TTB kanggo nambah kesadaran ing antarane para turis India lan nambah jumlah pengunjung India menyang Taiwan. Ngerteni pentinge India minangka pasar turis, sajrone taun kepungkur, TTB nambah anggaran pemasaran kanggo India dening enem-melu, njupuk menyang US $ 1.2 yuta saben taun Kajaba iku, warga India sing duwe residensi utawa visa sing valid ing Amerika SerikatCanada, negara Schengen, ing InggrisJapanKorea KidulNew Zealand or Australia saiki duwe hak bebas Taiwan visa, sing bisa ditrapake kanthi online.

TTB, bebarengan karo Cathay Pacific lan Singapore Airlines, uga nawakake sawetara tarif khusus lan penawaran transit kanggo para plancong Taiwan. Cathay Pacific nawakake tarif penerbangan klebu bali khusus kanggo Taipei saka Bangalore ing RS. 33,802, Chennai ing RS 30,817, New Delhi ing RS 36,600, Kolkata jam 30,222 lan Hyderabad ing RS. 36,500 (syarat lan katemtuan ditrapake), dene Singapore Airlines nawakake tawaran kanggo pengunjung transit Taiwan sing mabur liwat Singapore kaya voucher bandara lan tur kutha gratis (syarat lan katemtuan ditrapake).

Pasar India minangka salah sawijining pasar paling cepet ing donya lan para turis India kalebu pangguna sing paling dhuwur ing donya. Ing paruh pertama taun 2019, ana 6.8% paningkatan pengunjung India menyang Taiwan. TTB wis ndhaptar India minangka salah sawijining negara fokus ing Kebijakan Southbound Anyar sing nargetake ing Kidul lan Asia Kidul-Wétan lan wis nyedhiyakake anggaran pinunjul luwih saka US $ 1 yuta kanggo narik wisatawan saka India.

Tujuane kanggo nggawe Taiwan minangka tujuan sing dipilih saklawas taun kanthi ngeling-eling para plancong India, TTB wis ngrencanakake macem-macem kegiatan pemasaran kanggo mbantu tuwuh bagean segmen lelungan India menyang Taiwan. Strategi '2 20:20' dileksanakake taun kepungkur kanggo tuwuh segmen para pelancong India nganti 20 persen ing taun 2020. Strategi penjangkauan agresif kalebu acara dalan lan hubungan karo perusahaan media India, kayata rantai multiplex INOX Leisure Winates, kanggo syuting lan njupuk seri televisi ing Taiwan. Serangkaian iklan televisi uga bakal diluncurake ing wulan ngarep. Kampanye kasebut bakal promosi Taiwan minangka tujuan multifungsi nalika uga nambah segmen khusus, kayata klub golf lan pelayaran kanggo ndorong 2 persen paling dhuwur ing pasar India.

Nalika ngomong babagan inisiatif pemasaran, Dr. Trust Lin, Direktur, Biro Pariwisata Taiwan, Kantor Singapura ujar, "Kita pengin kanca-kanca India ngerti Taiwan kang kaendahan. Taiwan minangka wilayah sing durung bisa dimanfaatake kanthi telulas kesempatan kanggo para pelancong kanggo njelajah lan nyekseni tuwuh akeh turis India akhir-akhir iki. Kanthi jarak sing cedhak karoIndia, iku minangka plancongan sing cocog kanggo para pelancong India kanthi pilihan apik kanggo petualangan, MICE (Rapat, Insentif, Konferensi, Acara), rasa seneng kulawarga, golf, romansa, lan kesehatan. ”

Sadurungé taun iki, Sumeet Vyas uga ngrencanakake bulan madu sing ditunggu-tunggu karo garwane Ekta Kaul kanggo Taiwan. Kaendahan lan makna sejarah ing pulau iki narik kawigaten para pasangan ing endi dheweke njelajah budaya lokal, panganan lan lingkungan sing apik Taiwan.

Uga ana ing peluncuran kasebut yaiku para tamu lan para terhormat saka Pusat Ekonomi lan Budaya Taipei ing India (TECC) lan Dewan Pengembangan Perdagangan Eksternal Taiwan (TAITRA).

Kanggo maca warta babagan India, kunjungi kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dmytro Makarov

Dmytro Makarov asale saka Ukraina, urip ing Amerika Serikat meh 10 taun dadi mantan pengacara.