24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Antigua & Barbuda Breaking News Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Olahraga Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Antigua Barbuda Hamptons Challenge Regatta dadi pemenang

Antigua Barbuda Hamptons Challenge Regatta dadi pemenang
Sag Harbor Mayor Kathleen Mulcahy is flanked by (L-R:) Colin C. James, CEO Antigua and Barbuda Tourism Authority (ABTA); Antigua and Barbuda Tourism Minister, the Hon. Charles “Max” Fernandez; Dean Fenton, ABTA Director of Tourism, USA; Kim Essen, Business Development Manager, West Coast USA.
ditulis dening editor

Asil kasebut ana, lan tahunan Antigua Barbuda Hamptons Challenge Regatta dirayakake kanthi gaya nalika festival balapan nyedhiyakake hiburan lan nyenengake para pemenang lan pamiarso.

Cedhak 30 kapal mlebu balapan ing taun iki; kabeh pelaut semangat sing semangat saingan kanggo entuk hadiah: kesempatan kanggo melu Minggu Pelayaran Antigua taun ngarep, sing bakal dianakake wiwit tanggal 27 April - 3 Mei,, 2020 ing situs Warisan Dunia UNESCO, Nelson's Dockyard.

Kapal sing paling cepet lan pemenang umume yaiku 'August Sky' sing dikepung dening Philip Walters saka Lloyd Harbour / Centerport Yacht Club kanthi wektu 1:14:58. Walters, minangka kapten sing menang, bakal lelungan menyang Antigua karo kru kanggo melu ing Minggu Pelayaran Antigua 2020, kanthi kapal charter sing disedhiyakake dening Ondeck lan akomodasi dening Elite Island Resorts. Papan kapindho dadi juragan 'Big Boat' dening Bud Rogers saka Breakwater Yacht Club lan mlebu kanthi wektu 1:15:49. Dheweke menang nedha awan kanggo 4 wong ing Hotel American, Sag Harbor lan papan nomer telu dianugerahi 'Firefly,' sing dikepung dening Peter Carroll saka Peconic Bay Sailing Association kanthi wektu 1:16:13 kanthi hadiah "mini laras ”saka English Harbour Rum. Trofi diwenehake kalebu Piala Perpetual kanggo diukir jeneng kapal sing menang lan cangkir sing luwih cilik kanggo runner up.

"Minggu Pelayaran Antigua wis dadi salah sawijining acara paling gedhe ing kalender pelayaran internasional lan Regatta Karibia sing paling nyenengake lan paling gedhe," ujare Yang Terhormat Charles "Max" Fernandez, Antigua lan Menteri Pariwisata lan Investasi Barbuda. "Iki minangka salah sawijining wektu paling apik kanggo ngunjungi Antigua lan Barbuda lan njupuk kauntungan saka pesta ing saindenging pulau, 365 pesisir, lan kabeh sing ditawakake ing pulau."

Antigua Barbuda Hamptons Challenge Regatta dadi pemenang

(L- R) Dean Fenton, Direktur Pariwisata, AS; Colin C. James, CEO, Antigua lan Otoritas Pariwisata Barbuda; pemenang saka Team August Sky; lan Hon. Charles "Max" Fernandez, Menteri Pariwisata lan Investasi ing sisih tengen.

Antigua & Barbuda Hamptons Challenge Regatta minangka balapan cacat nggunakake rating sing diwenehake dening PHRF Pulo Long Wétan. Otoritas Pangaturan yaiku Asosiasi Pelayaran Peconic Bay. Partai regatta lan penghargaan iki dibiayai dening Otoritas Pariwisata Antigua & Barbuda minangka cara kanggo nambah pariwisata lan partisipasi ing Antigua Sailing Week.

Pesta Anugrah Cocktail Antigua Barbuda sawise balapan kasebut dianakake ing Breakwater Yacht Club ing Sag Harbor, sing menehi panji Antigua lan Barbuda sajrone acara pelayaran sing populer lan diiringi musik langsung, panganan enak lan perayaan. Kabeh wektu wis pas banget.

Antigua (pocapan An-tee'ga) lan Barbuda (Bar-byew'da) dununge ana ing tengah Segara Karibia. Milih Penghargaan Travel Dunia Tujuan Paling Romantis ing Karibia, swarga pulau kembar nawakake rong pengalaman unik kanggo para pengunjung, suhu ideal ing saindenging taun, sejarah sing apik, budaya sing padhang, tamasya sing nyenengake, resor sing menang, masakan sing ngombe lan 365 pantai pasir putih lan pasir putih sing nggumunake - siji kanggo saben dina ing taun. Pulo Leeward paling gedhe, Antigua ngemot 108 mil persegi kanthi sejarah sing apik lan topografi spektakuler sing nyedhiyakake macem-macem kesempatan wisata populer. Nelson's Dockyard, siji-sijine conto benteng Georgia sing ana ing situs Warisan Dunia UNESCO, bisa uga minangka tengara sing paling misuwur. Kalender acara pariwisata Antigua kalebu Minggu Pelayaran Antigua sing prestisius, Antigua Klasik Yacht Regatta, lan Karnaval Antigua tahunan; dikenal minangka Festival Musim Panas Paling Karibia. Barbuda, pulau adhine Antigua sing luwih cilik, minangka papan ndhelik selebriti. Pulo iki dununge ana ing sisih kidul wetan 27 mil sisih lor-wétan Antigua lan mung numpak pesawat 15 menit. Barbuda misuwur kanthi pantai pasir jambon sing durung ditemoni udakara 17 mil lan minangka papan perlindungan Sanctuary Bird paling gedhe ing Hemisfer Kulon. Temokake informasi babagan Antigua & Barbuda ing visitantiguabarbuda.com lan ngetutake kita Twitter, Facebook, Lan Instagram.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.