24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel India Breaking News News Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata Taiwan nunggang ril ing Mumbai

Pariwisata Taiwan nunggang ril ing Mumbai
ditulis dening editor

Kampanye anyar nempuh ril ing Mumbai minangka bagean saka upaya sing ditindakake dening Biro Pariwisata Taiwan (TTB) kanggo nambah kesadaran ing antarane para pelancong India lan nambah pengunjung India ing Taiwan. Ngerteni pentinge India minangka pasar turis, sajrone taun kepungkur, TTB nambah anggaran pemasaran India kanthi enem kali lipat, njupuk $ 1.2 yuta saben taun.

TTB wis kerja sama karo Metro Metro, sistem transit sing cepet sing nglayani kutha Mumbai, lan wilayah metropolitan sing luwih akeh, kanggo nggedhekake Taiwan dadi tujuan lan promosi pariwisata. Dr. Trust Lin, Direktur, Biro Pariwisata Taiwan, Kantor Singapura, ngluncurake kreta sing dibungkus gambar kampanye kanthi warna-warni, nalika lelungan saka Stasiun Metro Versova. Nampilake foto bintang seri web populer, Sumeet Vyas lan Sapna Pabbi nalika plancongan ing Taiwan, citra sing padhang nyorot macem-macem pengalaman liburan sing ditawakake Taiwan, "The Heart of Asia," uga sejarah lan kaendahane sing apik. Peran Sumeet Vyas ing basa Inggris Vinglish disenengi dening pamirsa Taiwan lan Inggris Vinglish nyekel rekor box office minangka film Bollywood paling dhuwur nomer loro ing Taiwan. Dheweke bakal katon sabanjure karo Kubra Sait ing REJCTX, ZEE2 Original. Sepur Metro Mumbai khusus iki bakal diwiwiti tanggal 5 Agustus suwene sewulan, uga magepokan karo Dina Kamardikan India. Bakal ana Sepur Taiwan kanggo saben 1 sepur sing mampir saben stasiun, nganti tekan Komuter Mumbai kanthi frekuensi sing dhuwur.

Warga India sing duwe residensi utawa visa sing valid kanggo Amerika Serikat, Kanada, negara-negara Schengen, Inggris, Jepang, Korea Selatan, Selandia Baru utawa Australia saiki duwe visa Taiwan gratis, sing bisa dilamar kanthi online.

TTB, bebarengan karo Cathay Pacific lan Singapore Airlines, uga nawakake sawetara tarif khusus lan penawaran transit kanggo para plancong menyang Taiwan. Cathay Pacific nawakake tarif penerbangan klebu bali khusus menyang Taipei saka Bangalore ing RS. 33,802, Chennai ing RS 30,817, New Delhi ing RS 36,600, Kolkata ing 30,222 lan Hyderabad ing RS. 36,500 (syarat lan katemtuan ditrapake), dene Singapore Airlines nawakake tawaran kanggo pengunjung transit menyang Taiwan sing mabur liwat Singapura kaya voucher bandara lan tur kutha gratis (syarat lan katemtuan ditrapake).

Pariwisata Taiwan nunggang ril ing Mumbai

Pasar India minangka salah sawijining pasar paling cepet ing saindenging jagad lan para turis India kalebu pangguna paling larang ing donya. Ing paruh pertama taun 2019, ana 6.8% paningkatan pengunjung India ing Taiwan. TTB nyathet India minangka salah sawijining negara fokus kanggo Kebijakan Southbound Anyar sing nargetake ing Asia Kidul lan Tenggara lan wis nyedhiyakake anggaran signifikan luwih saka US $ 1 yuta kanggo narik turis saka India.

Tujuane kanggo nggawe Taiwan minangka tujuan sing dipilih saklawas taun kanthi ngelingi para wisatawan India, TTB wis ngrencanakake macem-macem kegiatan pemasaran kanggo mbantu nambah bagean segmen perjalanan India menyang Taiwan. Strategi "2 20:20" dileksanakake taun kepungkur kanggo tuwuh segmen para pelancong India nganti 20 persen ing taun 2020. Strategi penjangkauan agresif kalebu acara dalan lan hubungan karo perusahaan media India, kayata jaringan multiplex INOX Leisure Terbatas, kanggo syuting lan njupuk seri televisi ing Taiwan. Serangkaian iklan televisi uga bakal diluncurake ing wulan ngarep. Kampanye kasebut bakal mromosikake Taiwan minangka tujuan sing beda-beda uga nambah segmen khusus, kayata klub golf lan pelayaran kanggo ndorong 2 persen pasar India paling dhuwur.

Nalika ngomong babagan inisiatif pemasaran, Dr. Trust Lin, Direktur, Biro Pariwisata Taiwan, Kantor Singapura ujar, "Kita pengin kanca-kanca India ngerteni kaendahan Taiwan. Taiwan minangka wilayah sing durung ditemtokake kanthi kesempatan kanggo para plancong kanggo njelajah lan nyekseni turis turis India saiki saya akeh. Kanthi jarak sing cedhak karo India, iki minangka plancongan sing cocog kanggo para pelancong India kanthi pilihan kanggo petualangan, MICE (Rapat, Insentif, Konferensi, Acara), rasa seneng kulawarga, golf, romansa, lan kesejahteraan. ”

Awal taun iki, Sumeet Vyas uga ngrencanakake bulan madu sing ditunggu-tunggu karo garwane Ekta Kaul menyang Taiwan. Kaendahan lan pinunjul sajarah ing pulau iki narik kawigaten para pasangan ing ngendi dheweke nemokake budaya lokal, panganan lan lingkungan sing apik ing Taiwan.

Uga ana ing peluncuran kasebut yaiku para tamu lan para pejabat tinggi saka Pusat Ekonomi lan Budaya Taipei ing India (TECC) lan Dewan Pengembangan Perdagangan Eksternal Taiwan (TAITRA) ..

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.