24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Mewah News Pengumuman Pers Seychelles Breaking News Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Seychelles mbukak kanggo pengunjung saka endi wae, nanging ....

Seychelles Nggawe Akses Luwih Apike kanggo Pengunjung
Seychelles Nggawe Akses Luwih Apike kanggo Pengunjung
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Seychelles bakal nampani pengunjung sing divaksinasi saka endi wae wilayah.
Kanggo diakoni minangka "divaksinasi", pengunjung kudu bisa nuduhake manawa wis ngonsumsi dosis lengkap vaksin, rong dosis ditambah 2 minggu sawise dosis kaping pindho kanggo patang vaksin sing saiki kena paparan media abot. Pengunjung kudu ngirim sertifikat asli saka otoritas kesehatan nasional minangka bukti vaksinasi COVID-19 bebarengan karo sertifikat PCR COVID-19 negatif, sing dipikolehi kurang saka 72 jam sadurunge lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

Kepulauan Samudra Hindia mriksa prosedur persyaratan entri supaya luwih gampang diakses para pengunjung potensial minangka bagean saka wiwitan kegiatan pariwisata kanggo taun 2021 lan sateruse. Langkah-langkah anyar kudu dileksanakake ing rong tahap.

Warta kasebut, sing diantisipasi dening industri pariwisata, diumumake dening Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Pak Sylvestre Radegonde sajrone wawancara pers karo rekannya saka Kementerian Kesehatan, Ibu Peggy Vidot, Kamis, 14 Januari 2021. 

Tinjauan kasebut sawise diluncurake kampanye imunisasi ing negara pulau cilik kasebut. Kampanye kasebut diarepake mung sithik ing telung perempat saka penduduk diwasa lokal divaksinasi ing pertengahan Maret 2021. 

Kanthi efek langsung, Seychelles bakal nampani pengunjung sing divaksinasi saka endi wae wilayah.

Pengunjung Vaksinasi:

Kanggo diakoni minangka "divaksinasi", pengunjung kudu bisa nuduhake manawa wis ngonsumsi dosis lengkap vaksin, rong dosis ditambah 2 minggu sawise dosis kaping pindho kanggo patang vaksin sing saiki kena paparan media abot. Pengunjung kudu ngirim sertifikat asli saka otoritas kesehatan nasional minangka bukti vaksinasi COVID-19 bebarengan karo sertifikat PCR COVID-19 negatif, sing dipikolehi kurang saka 72 jam sadurunge lelungan.

Pengunjung sing Ora Vaksinasi:

Kabeh pengunjung sing saiki diidini (Kategori 1 lan 2, penumpang jet pribadi) saiki kudu nuduhake tes PCR negatif sing dipikolehi kurang saka 72 jam sadurunge lelungan. Sadurunge tanggal 14 Januari 2021, Kategori 2 mbutuhake tes kurang saka 48 jam. 

Pengunjung sing ora divaksinasi utawa ora asale saka Kategori 1 utawa 2 negara utawa lelungan nganggo jet pribadi, isih ora bisa mlebu. Iki bakal dileksanakake nganti pertengahan Maret, Seychelles wis divaksinasi mayoritas pedunung diwasa. 

Mid- Maret Terus

Sawise mayoritas populasi diwasa ing Seychelles divaksinasi, negara kasebut bakal mbukak kanggo kabeh pengunjung, divaksinasi utawa ora. Nalika semana, pengunjung mung butuh PCR negatif sing dipikolehi kurang saka 72 jam sadurunge lelungan.

Ora preduli saka ndhuwur, para pengunjung kudu netepi langkah-langkah kesehatan sing wis ana (kayata nganggo masker rai, jarak sosial, lsp.) Sing tetep ditrapake miturut saran perjalanan sing diterbitake ing situs web Departemen Pariwisata- http://tourism.gov.sc/. Kajaba iku, kabeh operator pariwisata isih kudu ngetutake prosedur lan protokol operasi standar COVID-19 sing ana.

Katrangan lengkap babagan langkah-langkah anyar bakal diterbitake ing Seychelles Travel Advisory ing dina sabanjure lan bisa diakses ing www.kaji.gov.sc

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.