Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara News Keslametan Warta Pecah Arab Saudi transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Yaman

Militan Yaman ngluncurake serangan drone ing bandara Abha Arab Saudi

Militan Yaman ngluncurake serangan drone ing bandara Abha Arab Saudi
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Militan Houthi Yaman ngluncurake serangan drone ing bandara Abha ing sisih kidul-kulon Saudi Arabia cedhak tapel wates Yaman, TV al-Masirah saka Houthis tweet ing dina Selasa. Pejabat Saudi durung menehi komentar babagan laporan kasebut.

Ing sawetara wulan pungkasan, wong Houthis, sing ngontrol ibukota Yaman Sanaa lan umume wilayah sing akeh, wis ningkatake serangan marang target ing Arab Saudi.

Kanggo nanggepi, koalisi pimpinan Saudi sing nglawan wong Houthis target situs militer sing kalebu klompok kasebut, utamane ing sekitar Sanaa.

Koalisi Muslim Sunni sing didhukung Barat sing dipimpin dening Arab Saudi lan UEA melu-melu ing Yaman ing 2015 kanggo nyoba mulihake pamrentah Yaman sing dibuwang saka kekuasaan ing Sanaa dening wong Houthi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov