Breaking News Indonesia Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News wong News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotelivate ngisi posisi senior ing Asia

Pilih basa sampeyan
Hotelivate ngisi posisi senior ing Asia
ditulis dening editor

Perhotelan Hotelivate perusahaan konsultan ngumumake peluncuran resmi kantor Indonesia ing Jakarta dina iki Kanthi bukaan anyar, Hotelivate bakal duwe kantor ing Delhi, Mumbai, Singapura, lan Jakarta.

Kantor Jakarta bakal dipimpin dening Satria Wei, sing gabung karo Hotelivate dadi Managing Director - Indonesia. Satria Wei minangka veteran keramahan, kerja ing industri kasebut luwih saka 30 taun. Ing peran sadurunge, Satria dadi Chief Operating Officer ing Pt. MNC Land Bali, anak perusahaan perusahaan media Indonesia, MNC Group, lan nyediakake manajemen aset lan pitulung operasi menyang sawetara proyek resor terpadu penting kayata Trump Resort Lido, Trump Resort Bali, lan Park Hyatt Jakarta. Kajaba iku, dheweke wis makarya karo merek keramahan kayata PHM Hospitality, Melia Hotels & Resorts, Fairmont Hotels, IHG, Hainan Airlines Group China, Rainwood Pine Valley Private Golf Resort China, Ciputra Group Indonesia, Jababeka Group Indonesia, lan Maya Resorts Indonesia lan duwe track record sing wis kabukten ing sektor kasebut.

Hotelivate uga ngumumake kepemimpinan anyar ing Hotelivate Singapura, kanthi Puneet Mahindroo gabung dadi pejabat kasebut minangka Managing Director - Singapura. Puneet duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing industri perhotelan, sawise makarya ing macem-macem peran tingkat hotel lan perusahaan ing pemasaran, manajemen pendapatan, lan distribusi rantai kayata Four Seasons lan Taj Hotels Resorts Palaces Safaris. Puneet uga ngedegake Rev-Mantra Pte. Ltd., perusahaan konsultasi manajemen sing nawakake layanan sing fokus ing optimalisasi penghasilan. Kajaba iku, Puneet duwe investasi pribadi ing pirang-pirang proyek restoran lan bar sing sukses ing Singapura sing menehi wawasan utama minangka wirausaha klasik.

Mbukak kantor Jakarta lan kepemimpinan anyar ing Singapura luwih lanjut nggedhekake jangkauan Hotelivate ing wilayah Asia Pasifik.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.