Warta Breaking Travel Warta Perjalanan Bisnis Warta Industri Perhotelan Hotel & Resor Luxury Travel Rating resor Nganyari Destinasi Plancongan Warta Wisata USA News

Resor mewah khusus khusus wong diwasa ing Florida Keys bakal dibukak mengko

Pilih basa sampeyan
Resor mewah khusus khusus wong diwasa ing Florida Keys bakal dibukak mengko
2019 08 14 dumugi 10 58 06
ditulis dening Dmytro Makarov

Bungalow Key Largo sing mewah, khusus kanggo wong diwasa, bakal mbukak lawang kanthi irung kanthi teal Dec. 19, 2019, minangka siji-sijine resort mewah ing Florida Keys. Dumunung ing pulo Lor, mung 63 mil ing sisih kidul Miami, butik, properti ing pinggir banyu saiki nampa reservasi nganti pungkasan Desember lan sateruse.

Tujuane dibukak maneh yaiku ndandani kabeh fasilitas resor asli, mulihake omah Beach rong lantai ing ngisor atap omah - omah kanggo area ruang tamu, loro restoran: Tales Ikan lan Bogie & Bacall, uga Hemingway bar, area kolam renang utama lan Zen Garden Spa.

"Bungalow Key Largo mbukak minat lan minat luar biasa saka para tamu ing saindenging AS lan sateruse," ujare pemilik Jerry Johnson. "Kita wis kerja keras kanggo mulihake resor dadi kemegahan asline, lan kita yakin produk sing wis rampung pantes dienggo mbukak hotel. Kita ngarep-arep welcome tamu anyar uga tamu sing setya bali kanthi bener Florida Kunci pengalaman. ”

Kanthi kaendahan pulau sing tanpa wates wektu, Bungalows Key Largo bakal terus nulis maneh buku pamrentah babagan pengalaman sing kalebu kabeh, nyedhiyakake papan sing sampurna kanggo ngrayakake wektu urip sing gedhe. Dumunung ing marker jarak 99 bayside, oasis mung kanggo wong diwasa iki duwe 135 bungalow pribadi, jembaré 12 hektar, saben dilengkapi veranda sing sarat bougainvillea kanthi lengkap karo bak rendhem, alfresco, lan shower kebon.

Fasilitas liyane sing disenengi kalebu pengalaman makan sing nyenengake kayata Bogie & Bacall kanggo mangan multi-kursus kanthi pasangan anggur, Sea Señor ing pinggir pantai kanggo ongkos Meksiko lan restoran makanan laut santai, Fish Tales, saliyane Larry Largo iku truk panganan, loro bar ing situs lan loro boat tiki ngambang enem kursi, kanthi tepat dijenengi SS Rum Runner lan SS Margarita.

Kanggo sing pengin santai, resor kasebut nyedhiyakake rong kolam renang lan rong bak jacuzzi, garis pantai 1,000 kaki kanthi cabanas pantai sing ora kaetung, lan Zen Garden Spa layanan lengkap sing nyedhiyakake ruang uyah Himalaya lan ruang uap kayu putih ing antarane penawaran kesehatan restorasi liyane. . Nalika para turis sing aktif lan fokus ing gaya urip bakal seneng nemokake loro sepeda cruiseer Huffy sing disedhiyakake karo saben bungalow kanggo eksplorasi ing njaba suite pribadi, Tiki Tiki Fitness sing dilengkapi peralatan Peloton, yoga esuk saben dina lan macem-macem kegiatan akuatik kayata snorkeling, kayak lan paddle boarding. Bungalow Key Largo uga nawakake wong sing golek petualangan armada lengkap - saka prau lan catamaran listrik nganti olahraga banyu lan prau layar - kanggo njelajah pangalihan tujuan sing ora kaetung sing kasedhiya ing banyu, sawetara langkah saka resor.

Tarif kalebu kabeh kalebu layanan pickup lan drop-off golf saben-jam, penginapan, panganan lan omben-omben premium, fasilitas resort, dolanan banyu, kapal pesiar pantai, kegiyatan kayata yoga esuk, kelas masak lan mixologi, wayah sore sing surup, iwak goreng, panggang babi, lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email
>