Airlines Airport Breaking Hungary News Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Ukraina News News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bandara Budapest ngumumake layanan Ryanair kaping 47

Pilih basa sampeyan
Bandara Budapest ngumumake layanan Ryanair kaping 47
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Mung seminggu sawise wara-wara yen Odesa gabung Bandara Budapest peta tujuan, bandara saiki bisa ngonfirmasi sambungan kaloro menyang kutha Ukraina, sing uga ana Ryanair. Penerbangan kanggo layanan kaping pindho saben minggu bakal diwiwiti ing wulan November 2019 minangka bagean saka jadwal sing ditambahi maskapai murah sing bakal ana 47 tujuan saka ibukutha Hongaria ing musim salju iki.

Nalika maskapai Irlandia gabung karo hubungane bandara menyang Kiev Zhulyany lan Kiev Boryspil, konfirmasi layanan kaping pindho Budapest menyang Odesa - kalorone bakal diluncurake ing wulan November iki - nguatake hubungan Hongaria-Ukraina amarga gerbang kasebut nawakake pilihan liyane kanggo lelungan menyang 'mutiara Segara Ireng '.

Ngomentari peluncuran kasebut, David O'Brien, CCO Ryanair, ujar: "Ryanair, maskapai penerbangan paling cepet ing Hongaria, seneng nerusake ekspansi Eropa Tengah lan Timur kanthi ngluncurake rute Budapest anyar menyang Odesa ing Ukraina minangka bagean saka jadwal musim salju 2019. ”

"Nalika Ryanair nggawe ikatan kita karo Ukraina, uga elinga yen pengumuman dina iki minangka layanan anyar kaping 14 sing wis dikonfirmasi kanggo musim salju sing bakal teka," ujare Kam Jandu, CCO, Bandara Budapest. "Kita terus fokus supaya bisa nawakake macem-macem tujuan utama kanggo para pelanggan, uga opsi penerbangan, nalika fokus ing investasi menyang infrastruktur bandara kanggo njamin kita bisa nampung pertumbuhan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov