Asosiasi Warta Warta Breaking Travel News Rusia Breaking News Warta Breaking Taiwan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Taipei sing durung ditemokake ing OTDYKH LEISURE Moskow 2019

Taipei sing durung ditemokake ing OTDYKH LEISURE Moskow 2019
ditulis dening editor

Pameran Perdagangan Internasional kaping 25 kanggo Plancongan & Pariwisata

Taipei minangka papan fitur unik sing misuwur lan atraksi utama. Ndhuwur dhaptar kasebut minangka menara Taipei 101 sing misuwur, pemandangan kuliner sing apik banget lan fasilitas layanan integral teknologi tinggi sing apik. Saka kabupaten kutha lawas menyang kabupaten sing ditemtokake kanthi cepet lan cepet tekan mbesuk, lan saka tujuan pemandangan alam menyang mall sing paling trendi, sampeyan bisa nemokake kabeh ing Taipei. Sajrone sajam saka kutha, ayo miwiti eksplorasi ekologi alam ing taman nasional. Budaya lan seni tradhisional urip kanthi simbiosis kanthi tren teknologi paling hebat. Kabeh nambah novel pengalaman paling apik ing plancongan kutha. Nglangkungi sejarah sing apik banget lan layanan sing gampang digunakake, sing asring ngesanake para turis sing ngunjungi yaiku kehangatan sing apik ing kutha kasebut. Wong-wong sing ramah ing Taipei sing cepet banget mesthi luwih seneng mandheg apa wae sing ditindakake kanggo ngewangi pengunjung, nampani para pelancong menyang kutha, ing omah.

Apa sampeyan pertama kaline nggoleki ing Taipei utawa ing kunjungan maneh, ana panemuan anyar sing apik banget sing ditunggu ing saben pojokan. Novelty minangka bagean intrinsik saka karakter Taipei, amarga tumindak lan gerakan sing tetep digawe dadi DNA kutha iki, cocog karo keramahan lan keramahan level DNA. Kanggo nggawe Taipei dadi kutha sing kudu dikunjungi para turis lokal lan internasional, Taipei terus-terusan komunikasi karo jagad raya lan nyedhiyakake mode lelungan paling anyar lan ide-ide inovatif sing unik, nambah visibilitas internasional lan derajat pambedaan saka Asia liyane kutha-kutha Ing wektu sing padha, pariwisata lan industri sing gegandhengan digandhengake kanggo nyipta target pembangunan pariwisata lintas batas, lintas industri. Inovasi dijodhokake kanthi harmoni karo tradhisi, lan sajrone inovasi kasebut, warisan budaya Taipei tetep urip lan subur. Kita kanthi tulus ngajak sampeyan mrana lan njelajah “Taipei sing Ora Ditemokake,” Taipei sing durung nate sampeyan niliki. Ayo menehi label Taipei menyang dhaptar tujuan perjalanan sing "wajib dikunjungi" nalika teka ing Asia.

Kita seneng banget duwe kesempatan kanggo ngenalake Taipei menyang sampeyan OTDYKH LEISURE 2019, Pameran Perdagangan Internasional kaping 25 kanggo Plancongan & Pariwisata. Ing Pavilion Taipei kanggo acara iki, kita wis istimewa nggawa hadiah khas Taipei & panganan souvenir kanggo diconto para tamu, lan uga wis ngatur kegiyatan pengalaman kreatif budaya sing unik ing paviliun kanggo mbantu para tamu supaya luwih ngerti Taipei. Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan sumber daya pariwisata Taipei, sampeyan luwih becik dijaluk menyang booth ing OTDYKH Leisure 2019, Moskow, Expocentre Fairgrounds, Pavilion 2, Hall 1.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.