Breaking News US Warta Breaking Kuba Education News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pangobatan paling apik kanggo kanker paru-paru: Pariwisata Medis menyang Kuba

Pilih basa sampeyan

Kuba minangka tujuan plancongan lan pariwisata lan tujuan wisata medis sing nylametake nylametake wong sing ngalami kanker paru-paru tahap 4, nanging wong Amerika ora bisa gampang lunga.

Racotumomab uga dikenal minangka  Vaxira lan wis disetujoni ing rong negara, Argentina lan Kuba, kanggo perawatan NSCLC sing bola-bali utawa maju, utawa NSCLC sing independen saka tahap penyakit nalika ora ana terapi standar liyane sing bisa ditindakake.

Amarga hubungan antarane AS lan Kuba dinormalisasi ing Presiden Barack Obama, mula saya akeh kanker paru-paru pasien plancong menyang Kuba kanggo menehi vaksin sing diarani Cimavax, lan sing luwih anyar, vaksin sing luwih anyar, Vaxira.

Iki minangka sejarah lan saiki dadi tindak pidana. PRI nglaporake babagan Amerika saka Colorado, sing ngalami kanker paru-paru tahap 4.

Amarga opsi perawatane katon suda ing musim gugur iki, dheweke lunga menyang Kuba kanggo perawatan vaksin sanajan ana undang-undang federal AS sing nglarang wong Amerika saka ing kana kanggo perawatan kesehatan.

Warga Coloradans butuh luwih akeh vaksin lan arep lelungan menyang Kuba maneh musim semi iki. Dheweke ngerti yen lelungan menyang Kuba minangka pelanggaran Amerika, nanging apa dheweke kudu mati kanggo ndhukung boikot Trump?

Amerika Serikat arep gabung karo Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa, ing ngendi mantan Sekretaris kasebut asring ngomong babagan hak asasi manungsa kanggo lelungan.

Pendiri lan presiden Louis D'Amore lan Institut Institut Damai Internasional sing berbasis ing New York, nyuarakake. Kanthi lelungan perdamaian, dheweke ndhukung "Peace Through Tourism." Mbok iki bakal dadi ide sing apik lan nylametake urip kanggo hubungan Kuba AS.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.